UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
эм не
-
Что ты мне рассказываешь, мне каждая хозяйка бьюти салона про тебя уже все уши прожужжала, мол постоянный клиент
-
Зрадістю склали б компанію але ще спорягу не зібрали:(
-
Тут сто процентов Реальное общение куда лучше чем интернет-долбёжка по клаве Поэтому ковбои, собираемся, надеваем свои лучшие denim pants и сапожки - и идём в бары и торговые центры знакомиться с тамошними ковбойшами
-
Пишіть
-
Вітаю, виникло таке питання з приводу довідки про несудимість . Підкажіть будьласка чи може хтось знає як брати довідку з європейських країн ? Ми жили в Іспанії рік і тепер потрібна звідти довідка але через посольство не виходить бо вони відправляють з однієї провінції в іншу і так по колу . Буду вдячний будь-якій інформації
-
Вітаю, виникло таке питання з приводу довідки про несудимість . Підкажіть будьласка чи може хтось знає як брати довідку з європейських країн ? Ми жили в Іспанії рік і тепер потрібна звідти довідка але через посольство не виходить бо вони відправляють з однієї провінції в іншу і так по колу . Буду вдячний будь-якій інформації
-
Продам MacBook air 2015. 13 дюймів, intel i5 128/8гб. Купувався офіційно в україні, з нашою розкладкою букв. Стан ноута - ідеал, ніяких царапин сколів або потертостей. Всього 380 циклів зарядки, батарею тримає добре, працює чудово. Використовувався дуже рідко, в основному для браузингу. Без коробки. 250cad.
-
При переезде скорее всего где то потерялась, думаю