UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
а, то рекреийшен, переплутав)
-
а recreation pass дає деякі знижки, але не на страховку проїзд тощо
-
Як ви знаєте що ваші бенефіти до жовтня? Так всім однаково.
-
так, до січня
-
получается на данным момент неважно когда ты приехал два года назад или в ноябре, все равно закончатся в январе? у меня вроде бенефиты на год сделали карту до сдед октября
-
Replied
-
Так фейер ентрі і рекрейшн на рік від моменту звернення. А хелс бенефіт до січня. Бо їх видавали трошки с ручному режимі для українців. Може продовжать, а може тільки тим, хто реально лоу інком
-
Ось плиточник)
-
Уххх какая далёкая даль Но может я где-то в том районе и окажусь ближе к 6 - тогда присоединюсь 😎
-
Шукаю хто кладе плитку - потрібен надійний майстер для усієї ванни.
-
Хтось збирається ще поіграти в баскет?
-
Да , хочу попробовать у них проконсультироваться , так ли они действительно работают на профилактику и предупреждение заболеваний или только об этом говорят )
-
А где найти такое если есть машина ?😅 как подработка звучит прикольно
-
Розкажить нам потім як вам воно) цікаво
-
Теж цікаво. Я майже впевнена що ні, якщо вони чарджать все рівно з алтберти. «Перевірити все на всякий випадок» явно страхова не погодить
-
Коли можна подивитись ?
-
Привіт, Шукаю сусіда/сусідку щоб розділити квартиру є вільна кімната для 1 людини, меблі та все необхідне є, на квартирі живу сам , 870 + світло( 20-30дол) + депозит . Парковка по при дорогу або біля будинку 40дол. Без домашніх тварин. Локація 8948 Elbow dr sw calgary.
-
Продам рюкзак для хайкінгу Ціна: $30 Район Auburn Bay St SE
-
Хтось робив зось на цьому сайті ? liveandplay.calgary. ca я так розумію там безкоштовні фізичні активності?
-
Продаю Охолоджувач + Зволожувач повітря. З підсвіткою, режим сну та режими потужності повітря. В хорошому стані. SE 10$
20 Jan 2023, 19:11
206953/376171
19 minutes ago