UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А где найти такое если есть машина ?😅 как подработка звучит прикольно
-
Розкажить нам потім як вам воно) цікаво
-
Теж цікаво. Я майже впевнена що ні, якщо вони чарджать все рівно з алтберти. «Перевірити все на всякий випадок» явно страхова не погодить
-
Коли можна подивитись ?
-
Привіт, Шукаю сусіда/сусідку щоб розділити квартиру є вільна кімната для 1 людини, меблі та все необхідне є, на квартирі живу сам , 870 + світло( 20-30дол) + депозит . Парковка по при дорогу або біля будинку 40дол. Без домашніх тварин. Локація 8948 Elbow dr sw calgary.
-
Продам рюкзак для хайкінгу Ціна: $30 Район Auburn Bay St SE
-
Хтось робив зось на цьому сайті ? liveandplay.calgary. ca я так розумію там безкоштовні фізичні активності?
-
Продаю Охолоджувач + Зволожувач повітря. З підсвіткою, режим сну та режими потужності повітря. В хорошому стані. SE 10$
-
Світшот і худі довге(все на флісі). Парка, все розмір М. Всі речі новенькі
-
Продам речі на хлопчика 3-5років. Всё в ідеальному стані.
-
В этом сезоне я не скажу, не знаю
-
Вітаю, хтось купував білети через тг канал "Билеты Канада/США". Дуже схоже на скам. Дружина з дітьми має скоро летіти та шукає де дешевше
-
Ми купляли. Летіли з 4 ма дітьми і собака
-
Это хороший канал. Юлия Лея, да?
-
Ребят ,есть кто на грузовой машине на завтра матрас Кинг сайз перевести срочно с 9-3х вечера 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Писали спочатку в особисті, потім зізвонювалися так як теж хвилювалися. Слава Богу все пройшло добре.
-
Дякую
-
Друзі шукаю кімнату на одному людину де дорогу
-
Наталья, спасибо за ответ
-
Я думала раньше что его смотрят с целью самоудовлетворения... А если есть жена , то зачем заниматься самоудовлетнием если можно просто заняться сексом
20 Jan 2023, 19:11
206965/372038
2 minutes ago