UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Пoдбирaeм коллeктив для удaленной занятoсти с свoбoдным грaфиком оплaтa в нeдeлю oт 630 евро Для подрoбнoстeй, пишитe в лc
-
Все Ок! Многим людям помогла.
-
Дякую 🥰
-
Як раз по всій Канаді нещодавно зробили нову програму First Home Savings Account (FHSA)
-
может у Петра амурные дела намечались заграницей
-
шаг влева, шаг вправо растрел?)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/spain.html там є посилання на офіційний сайт Міністерва Юстиції Іспанії і на тому сайті можна отримати онлайн цю довідку. (Якщо що я не отримувала)
-
С новым польским премьером
-
Якщо люди задались таким питанням, значить у них є гроші і т.д
-
Знатная помощь!! 🤣
-
Напишіть в приватні
-
Валізи перевіряли?
-
Що саме перевіряли?
-
Начнется политический срач и закроют ветку опять
-
Дякую)
-
Було запитали з всього купе тільки у моєї дружини, після пояснення куди ми їдемо - махнули рукою. І то через те що чумадани великі і стояли безпосередньо на ліжку. Більше нікого нічого не дивились. По іншим інфою не володію.
-
Підкажіть , будь ласка, де знайти крабові палички - не солодкі? Бо я зустрічаю лише солодкі...
-
взагалі це все йде з податків. Бо саме ак система працює. Готовий більше платити?
-
може тут так і є, я я просто не знаю, або велике місто просто
-
а чому ні? це одна й найуспішніших економік світу та найкращіх стран за рівнем життя, які можуть собі дозволити будівнитство та час від часу реставрацію мість де люди займаться фізичними вправами дял різних рівнів населення
20 Jan 2023, 19:11
207058/372504
13 minutes ago