UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В бан?
-
Да, пожалуй самая отличная в плане сюжета 4
-
Не знаю, может это ностальгия, но считаю четвертую шедевром и явно получше пятой
-
Мрачная, со своей историей
-
Угу
-
Тоді здається можна взяти якусь довідку у консульстві, що у вас були укр права та й поміняти (виправіть якщо не так)
-
Так
-
Якщо ні, то треба буде здавати усі тести, тому що польских немає у списку прав, які можна просто обміняти у Альберті
-
Дякую за інфо! Буду щось думати .
-
Можете у телеграмі скористатись підтримкою дії та запитати чи можливо відновити укр права)
-
тут э таке?\
-
У мене брат в Україні коли загубив права, то по дії зробив нові (там просто замовити їх). Але у вашому випадку не впевнена як треба робити
-
Вітаємо переможців! m.facebook.com/story.php?story_fbid=187588897758662&id=100095226588750&mibextid=Nif5oz
-
Коли міняєш на польські пишеш відмову від українських, але думаю інфо про них залишиться. А як щодо Дії?
-
В фейсбуці, але продублював
-
А теперь по теме:)
-
Гарний самокат щоб їздити на роботу Мотор 350ват Самокат в ідеальному стані Пробіг 1100км. Максимальна швидкість 32км/год Запас ходу 50км Новий коштує - 1000$ Зарядка в комлекті Вмонтований, кодовий замок від угону Причина продажі - переїзд Цiна 399CAD або обмiн на macbook або iphone 13
-
Я не надолго
-
ПРОДАМ Outdoors стула для балкону чи заднього двору 10$ за 2 Самовивіз, Anderson station, SW
-
Бачив цього, але його хоч наче в AHL спускають, то вже легше 😂
20 Jan 2023, 19:11
207130/375936
about a minute ago