UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну когда 120 за 84 оно нормально)
-
Так куда уже дешевле
-
Праздничные скидки)
-
А что случилось с ценой My Fare вроде бы было 5.90$
-
Черная пятница) Рождество)
-
Привіт, віддам шкіряне крісло-гойдалку
-
Так а в честь чего понижения?
-
Я ще 2 тижні тому писав про це)
-
Це ж зміна рейсу, ціна штрафу за таке ж маю буде гарна, на їх сайті всі ці штрафи вказано, гляньте
-
Зміна тоді платна буде у 99% випадків
-
Я ты эти рассказы от индуса не слушал а посоветовался с бухгалтером. А том если у CRA возникнут вопросы то сослаться на того индуса не получится.
-
Здрaвcтвyйтe! Нyжнo два чeлoвeкa В дeнь от 100 usd Бecплaтнoe oбyчeниe Крyглoсyтoчнaя oбрaтнaя cвязь
-
Звісно, що треба спочатку консультуватись зі спеціалістами, я просто дала знати людині, що така опція є. Що ви ще хочете? 🙄
-
🇨🇦♻️🇺🇦 Доброго ранку. Друзі, маю певну суму гривні в Україні. Можливо комусь із ваших рідних чи близьких потрібно, радо обміняю на CAD тут в Калгарі. При особистій зустрічі або дистанційно. Якщо кому цікаво, прошу в приватні. Дякую. 🇨🇦♻️🇺🇦
-
Ключевое слово "...for qualifying withdrawal" Можно положить деньги и через два дня снять для покупки дома. А если снять для чего-то другого то это никак не будет "qualifying withdrawal"
-
Так и созданно это специально, чтобы купить дом... логично же
-
Опция есть но судя по информации на сайте потом прийдется возвращать налог если не купить дом
-
Можете поділитися силкою?
-
Якщо хтось шукає житло: У комплексі де я живу (Russet Court, від Boardwalk) будуть вільні 2хбедрумні апартаменти з 1го січня. Краще до них приїхати у офіс у комплексі, але можу надати номер телефону кому цікаво
-
Доброго дня , віддам безкоштовно!! Забрати в downtown
20 Jan 2023, 19:11
207331/374820
15 minutes ago