UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго ранку! Хто ходить на курси( мовні чи ще якісь), ви не оформлювали таку стипендію? Чи вона для нас не підходить? Трошки не розумію чи підпадаємо під цю категорію?
-
www.alberta.ca/foundational-learning-assistance.aspx
-
Заявка подається на електронну пошту "welcome center" Вони її розглядають, висилають вам запрошення на іспити, потім направляють в школу. Раджу вже це робити. Бажаючих багато. Ми подали заявку ще в минулу середу, ще чекаємо
-
Дякую.
-
Понятно, спасибо) Это я уточнил, чтобы потом кто еще обязательно спросит, а я смогу подсказать
-
Насколько долго - не знаю, я не меняла
-
Обновлять не обязательно, если вы не попадаете по специфические работы
-
Нужно пару уроков о сенсей
-
А потом нужно обновлять ворк Пермит, чтобы не было ограничений. Это долго? Или там ограничения только на специфические работы, а не на все?
-
И намного проще сделать тут, чем потом в систему результаты грузить
-
Добрый день, 160$ примерно стоит
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, скільки коштує медогляд в Калгарі? У Варшаві це приблизно 500 злотих, приблизно 150 $ на дорослого, хочу зрозуміти чи є сенс робити у Варшаві, при тому що ми не у Варшаві і потрібно приїхати з іншого міста. Дякую
-
Не треба вже ArriveCan
-
Доброго дня, прилітаємо прямим рейсом в аеропорт Calgary INTL AB , алe при заповненні форму Arrived can, при виборі аеропорту прильоту -нема в списку Калгарі аеропорту,та нема можливості вписати, щоб система продовжила... Далі. Хто з цим стикався, та який аеропорт наразі вибрали,щоб форму далі заповнити?
-
Всім гарного , хто може допомогти с резюме ?
-
Як мінімум для pr
-
може я щось плутаю, а навіщо ця довідка?
-
Цікавить питання опікунства. Я хочу оформити опікуном 20річного сина для доньки 15 років. Краще оформити документи в Україні і зробити переклад. Чи то має бути зроблений документ в Канаді? Та чи може бути 20річний опікун?
-
Хтось каже 90 днів, хтось півроку, сама по собі довідка терміну придатності немає, але установа, в яку подається довідка, може встановити терміни. Раджу отримувати її вже в Канаді, в укр посольствах/консульствах.
-
да, около 100 cad, но мне нужны были срочно деньги
20 Jan 2023, 19:11
20758/372570
34 minutes ago