UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
уже и калды на пс наверное не будет😂
-
Ничего не потерял
-
Да ладно)) Всё равно ничего толкового не выходит
-
у меня пс5 и к графе досих пор привыкаю) после ПК игр это немного конечно не то что бы хотелось видеть
-
Можете подробнее рассказать, если актуально еще? Спасибо
-
8-10к кад в зависимости от школы
-
Стоило бы переделать резюме специально для спасателя или тренера? Сертификат я получил и вот думаю на счет резюме теперь
-
Мікрохвильова піч TN-T994SFD 1200 Вт Як нова, в ідеальному стані, дуже чиста. Стояла на полиці в офісі, де майже ніхто ніколи не обідав, мало використовувалася. Я використовував її для підігріву кави або води. Користувалися не більше півроку. Забирати - 167 Whitaker Close NE Я можу доставити між Whitehorn і Rundle 70CAD
-
удаленная занятость от 2 до 4 часов в сети 600 долл неделя можно телефон или пк в личку за подробностями
-
всім привіт,шукаю когос на підселення з 15 грудня в 2 bedroom basement,205 heritage dr se Контракт буде новий підписуватись,ціна буде приблизно 1500 на двох з усіма оплатами (з січня буде 1800)+ депозит 500 якшо заселитись 15 то оплата за пів місяця
-
Окей, спасибо
-
Не дуже зрозуміла питання. Але в цілому є два шляхи. Або бомбити резюмехами всіх і сподіватись на статистику. Або хоча б трошки адаптувати не то що під різні спеціальності, а під саме цю конкретну посаду. Брати ключові слова з опису. Великі компанії часто використовують фільтри ats , вони не читають кожне резюме типа о, тут написано що він рятівник, але ж може він і тренером міг би, а ну запитаю. Ідеально було б -нам потрібен тренер з блакитними очами і зелених трусах-ось я саме тренер з блакитними очами і в саме в зелених трусах. Якось так)
-
youtu.be/RxKI9zKhDNE?feature=shared
-
Интересное общеобразовательное видео от лидера консервативной партии Канады:
-
Дякую
-
Здравствуйте😉 Сдается 1 Bedroom 1 Bathroom Apartments. С 16 декабря. Район Bankview. Цена 1450$ в месяц 500$ депозит За подробностями пишите сюда @prosbcmac
-
@Uncle_Manson ты на час успеваешь? Тебя по пути подобрать?)
-
ahmeddawn.com/blog/toronto-to-cairo-egyptair-economy-class-flight-review-travel-blog
-
Сорян:-( Сам хотел поиграть
-
Я отбой. Я еле проснулся. Температура 38.2
20 Jan 2023, 19:11
207681/373383
12 minutes ago