UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Какая компания бенефитов?
-
Ну не трансгендеронегр, и то хорошо
-
Все хорошо, но главный герой тянка пугает тем что будет куча повесточки
-
Urgent care це теж за власний кошт,я так розумію
-
Якщо go private то там ціна десь 700-1000 в середньому, але залежить від провайдера, який буде це робити. В в цьому випадку черга від тижня до двох. Якщо ж іти за направленням і там не все так страшно то на безкоштовний тест можна чекати до року
-
Я просто боюсь что это превратиться в драму про то как женщин не уважают в постапокалипсисе
-
Дякую дуже!!
-
Ну посреди сериала все может измениться
-
Не зовсім. Якщо людина мала якусь травму чи є інші симптоми що є причиною нестерпного болю, то вони дадуть направлення. Там може бути як безкоштовно так і частково платно. Але можна потім списати на податки. Профілактично такі тести не роблять через Alberta Health Services (без симптомів)
-
🏡 ЖИТЛО з середини грудня Звільняється 1 bedroom квартира з великим балконом в центрі міста, заїзд з 16 грудня. Остання вартість за якою здавали квартиру $1712. Будівля має пральню та сушку на поверсі та паркінг, вода включена в вартість. Обов’язковою умовою є наявність працевлаштування. За деталями будь ласка пишіть в приватні повідомлення.
-
Шукаю квартиру 1бедрум з 14 грудня на двох осiб, чистолюбивi, охайнi, без тварин, бажано район у центрi чи пiвдень, але будемо розглядати всі варіанти. Готовi заплатити наперед, роботи ще нема) Дякую 🙏🏼
-
Всем привет. Подскажите, кто где покупал коньки?
-
Я студент, шукаю будь-яку роботу на вихідні.
-
Рейд
-
СвиноПидор, А кто будет скакать на майДАУНЕ в кастрюлях и жечь покрышки?
-
Давайте ей бегом дикпики в приват
-
@mr_1nkognito тут твоя клиентка
-
@am0nshi @mr_1nkognito
-
@am0nshi
-
Вітання,чи є хтось - хто працює в кіно індустрії? Шукаю роботу ілюстратором-розкадровником (storyboard artist)
20 Jan 2023, 19:11
207747/372056
45 minutes ago