UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо
-
Здравствуйте,подскажите,пожалуйста,у кого в какие ясли (daycare) ходят детки в районе Beltline/Downtown или близлежащие? Я хотела бы поставить своего ребенка 2 лет в waitlist Спасибо 🙌
-
Всім добра. Підкажіть, будь ласка, чи користується хто такою антеною. Як вона в дії?
-
Ну вы назвали хорошим для жизни только 1 район из 4 в городе ! А по факту только часть а не весь район (north east) где желательно не жить, ну и даунтаун , хотя знаю многих кто там живет и все ок! А так нортвест, саузвест, саузист жить можно спокойно! Более того один из дорогих районов находится на саузисте , так что весь город вполне можно рассматривать кроме Мальборо, а даунтаун - ну это на любителя
-
Привіт.Шукаю квартиру з січня(з можливістю переїхати десь 25-26).Перепідписання контракту або ж в когось закінчується контракт .Десь в районі Даунтауну або біля сітрейну .Бюджет 1600 на місяць .За будь-яку інформацію буду вдячний)
-
Привіт, у когось ламався ключ від Мейнстіту? Вони можуть дати новий ключ та чи платиться якийсь fee за це? Дякую
-
Продам приставку Lytmi Neo-pro. Задняя подсветка на телевизор, синхронизируется с изображением рассеивая цвета. Новая запечатанная, фотки из интернета. 200$
-
доброго дня. сьогодні вранці в районі North Glenmore Park з дому втік кіт. Весь чорний, відкликається на імʼя Кузя. вибіг о 9-й ранку і ми не знаємо, в яку сторону побіг. якщо хтось бачив/чув щось, будь ласка, напишіть мені, буду дуже вдячна 😭
-
В рентал офіс при будинку або проперті менеджеру
-
Може ви знаєте до кого саме звертатись по цьому питанню? Дякую
-
Парни не подходят?
-
В любому випадку треба їм дзвонити, бо репліку вам не дадуть просто так зробити, там спеціальний ключ на який треба дозвіл на репліку
-
Добре, дякую за відповідь 🙌
-
Підкажіть з якого терміналу Париж (CDG) в основному вилітає Вест Джет?
-
Вже все, не потрібна?😂
-
Поддержу флешмоб)
-
Ти хворе...не туди зайшло...переходь у "Медицина та здоров'я?" Удачі
-
Продаются новые мужские туфли р.40 Цена 40 CAD. Tel. 6476271072
-
Сдаётся квартира в Эйрдри (до Калгари 7 минут по хайвею) переподписание договора по прошлогодней цене, 1799.00 2 бдрм 1 бас, платите только за свет, дому пять лет, новые приборы, стиральная и сушильные машины в квартире, кладовка, любой размер животных и детей разрешен, возможность арендовать паркоместо в цоколе. В этом году ценник 2100.00 Пишите в ЛС.
-
Разрешите вопрос по цене Одна пачка 20к чего ?
20 Jan 2023, 19:11
208305/373021
about an hour ago