UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ПОТРІБЕН OFFLINE РЕПЕТИТОР ЩОБ ПІДНЯТИ РІВЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ. Район Шинук-центр. Всім привіт. На побутовому рівні трохи вже спілкуємось. Але розуміємо, що потрібен новий, більш високий рівень, щоб можна було спілкуватися на різні теми. Потрібен репетитор, который зможе приходити 3-4 рази на тиждень та допомагати освоювати нові теми. Потрібна дійсно діюча методика, тому що для нас важлива швидкість, а також відсутність домашніх завдань :) (більше часу нажаль немає :) ). Ціль: вивчити мову на рівні середнього носія Ціну обговоримо. Прошу писати в особисті. Всім гарного дня.
-
Дякую!
-
Девочки подскажите пожалуйста где можно узнать по поводу субсидий ,мы заявку заполнили но в дет садике говорят что ничего не получили уже как 2й месяц ходим ,куда можно позвонить или написать ?
-
Доброе утро. Подскажите пожалуйста , как назначить встречу в ircc? Ситуация следующая: я прилетел с женой 24.11, я гражданин Украины с визой куает, она гражданка Польши, когда мы подавались, ей нельзя было уже сделать визу(просило сделать eTA(electric travel authorisation)типа электронная виза визитора на 6месяцев) я рассчитывал что по прилету ей как и мне вагоном дадут воркпермит(мы в официальном браке, у нее моя фамилия и тд) но офицер выдал вп только мне, а она тут на правах визитора, что нам делать в данной ситуации?
-
Дак тут на все товары почти налог 5% в Альберте
-
Вітаю 🙌 Підкажіть у цій групі ті хто пропонує житло вказує ціни в CAD або USD? Також щодо сайтів по типу rentals , то які долари вони хочуть ?)))
-
теж цікавить, бо хочу у цієї дівчини купити цю знижку! Хто вже купляв і користувався?
-
Просто значок одинаковый доллара
-
Супер 👍
-
Всім привіт, не можемо отримати допомогу на дитину та дружину, вибиває помилку, що дані введені невірно, хоча все вірно. всі повнолітні діти отримали все й усе гаразд. Там після помилки залишено номер, куди ми дзвонимо і ніяк не можемо зв'язатися з оператором, тому що всі вони завжди зайняті, вже пройшов місяць, у Newcomers Centre сказали, що не знають що робити. Можливо, хтось стикався з такою ситуацією і може підказати, що робити? Дякую
-
Всім привіт, не можемо отримати допомогу на дитину та дружину, вибиває помилку, що дані введені невірно, хоча все вірно. всі повнолітні діти отримали все й усе гаразд. Там після помилки залишено номер, куди ми дзвонимо і ніяк не можемо зв'язатися з оператором, тому що всі вони завжди зайняті, вже пройшов місяць, у Newcomers Centre сказали, що не знають що робити. Можливо, хтось стикався з такою ситуацією і може підказати, що робити? Дякую
-
У зв’язку з поверненням до України, буде здаватися кімната з 15 січня. Якщо дуже треба, то можемо з 1 січня. Кімната в таунхаузі.В другій кімнаті проживає мама з 9 річною дівчинкою. Підселення тільки для жінок. Різні варіанти. Одна дівчина,дві дівчини, мама з дівчинкою. Район Рандл. 5 хвилин до всіх зупинок. Дуже хороша розв‘язка. В районі дуже багато магазинів, в пішій доступності. В комплексі проживає багато українців. Повністю обладнана кухня та ванна. Є меблі та все необхідне. Є пральна машина та сушильна . Ціна 1730 на двох+ комунальні( ділимо на кількість людей) За деталями в ПП.
-
Замовити можна на амазон або temu