UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ты ещё скажи, что Букиных не смотрел, еретик
-
Доброго дня підкажіть будь ласка ми в Канаді 3 місяць. Коли прилетіли то в аеропорту собаку і кішку нам зареєстрували.Зараз собачці потрібно робити вакцину по графіку.Скажіть будь ласка чи потрібно ще якось оформлювати тут тварин.
-
Зволожувач повітря - $15 віддам.
-
Но там освятили одно из частей, но не самое начало
-
Европа Дейли Маркет
-
Де можу забрати?
-
Доброго вечора!Підкажіть будь ласка,чи приймають до школи без знання англійськоі мови?Дочці(17р)дали ворк/стаді перміт,хотіли б скористатися до 18 р.навчанням.От тільки рівень англ.дуже малий(практично 0)
-
До сімейного
-
Це до якогось конкретного лікаря? Я не можу зрозуміти чому ми наприклад знайшли без проблем і наші знайомі. А деякі пишуть про очікування більше року
-
Аа. Та ні, банально в найближчій клініці так сказали) а ц нас, на NW, вибір і так невеликий
-
Я просто знайшла на сайті вільних, подивилась до якого легче добиратися, бо біля дому нічого не було. Вибрала з двох того, хто спеціалізується на дерматології, бо в дітей є певні проблеми і записались. Десь через 3-4 місяця після приїзду
-
Ну я маю на увазі який то конкретний самий кращий лікар Калгарі? Хто сказав чекати?
-
А вона вчила якусь іншу іноземну? Наскільки я знаю нікому не відмовляють. Але як вчитися в хай скул без знання мови. Це ж нереально?
-
Ми без машини, тож таке) Ну, тоді walk-in, якщо нема сімейного.
-
Ну в наших теж найближчих нема. Але ця в 4 км. Машиною взагалі легко. Цікаво чому чекати 2 роки))) хтось має померти?)
-
Чи CCIS знаходиться в айропорті? Чи потрібно виїздити і місто?
-
Дякую
-
В айропорті, між виходами 16 і 17 вже після прикордонного і митного контролю ( від коняк праворуч)
-
Як варіант. Мені з сімейним якось спокійніше, бо є деякі ньюанси і краще з ним.
-
Не знаю чому так( в мене посто свекруха в Швеції. Побоялась оформити куает, бо шведи теж не продляли тим, хто мав канадську візу. Мов у вас же є куди їхати, от і їхайте в Канаду.
20 Jan 2023, 19:11
209687/378221
10 minutes ago