UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Простіше попросити роботодавця зробити джоб офер та референс леттер на хелпера
-
T800
-
Триггер. Одна "с"!!!
-
Продаємо Lexus RX 350 10500$ Вчасно обслуговувалась, 2 комплекта резини на дисках, пробіг 240 тис Район Seton, по домовленості можемо зустрітися ближче до центру. Подробиці в приват.
-
А вот старый добрый т1000
-
Доброго вечора спільнота, порадьте якщо хтось стикався, оформляли кліматичні виплати все отримали але переїхали, як передати нову адресу щоб у подальшому все приходило за вірним адресом
-
Хто ще не купив Різдвяну ялинку, в ікеа розпродаж 75%! І під цю знижку підлягає весь новорічний декор! Купили за 50 , а коштувала 189, наче справжня 🎄
-
А можно фото ялинки?
-
Звонок 📞
-
Нет, достаточно простого звонка. Пару минут дел
-
От така але у нас вже прикрашена
-
Подскажите пожалуйста ресурс где канадцы отдают животных бесплатно . Хочу взять кошку
-
Погугліть fsbo, private sale, buy/sell without realtor. Мільон топіків на реддіт. Гайди і семінари роблять, коли заробляють на цьому. Якщо ви хочете зекономити, то треба розбиратись самому. Або платити ріелтору. Тут як і з податками - можете витратити час і подати самостійно, а можете заплатити бухгалтеру. Різниця в тому, що бух візьме $250, в ріелтор $7к + $3к з кожної наступної сотні тисяч. А про їх мотивацію, конфлікт інтересів, і мутні практики знають усі. То вибір за вами
-
И подскажите пожалуйста сколько стоит взять животное с приюта ? Кошку Возможно кто-то работал волонтером или брал себе животное. Спасибо
-
Принимают, мой сын в 18 пошел, практически без знания.
-
Цікаво а якщо ми люди п'ють цю воду з крану що в організмі?тому що більшість її п'є в тому числі і самі канадці
-
я думаю рівень мінералій та солей у воді не є критичним для організму і гадаю тут це перевіряють. Але факт такий що в БС вода з крану смачніша, а тут більш хлорована. Я пью через фильтр brita та все добре
-
Всем привет, такой вопрос.. организации которые могут помочь с жильем, им нужно писать за неделю-2 до прилета? Или чем раньше тем лучше?
-
Всем привет, буду лететь в Калгари в конце февраля, или в начале марта. Ищу попутчика, самой немного страшно, возраст 53. Может кто то отзовется🙏
-
Как вы думаете, откуда взялись разные расы на нашей планете?
20 Jan 2023, 19:11
209740/371396
4 minutes ago