UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Погугліть fsbo, private sale, buy/sell without realtor. Мільон топіків на реддіт. Гайди і семінари роблять, коли заробляють на цьому. Якщо ви хочете зекономити, то треба розбиратись самому. Або платити ріелтору. Тут як і з податками - можете витратити час і подати самостійно, а можете заплатити бухгалтеру. Різниця в тому, що бух візьме $250, в ріелтор $7к + $3к з кожної наступної сотні тисяч. А про їх мотивацію, конфлікт інтересів, і мутні практики знають усі. То вибір за вами
-
Принимают, мой сын в 18 пошел, практически без знания.
-
Цікаво а якщо ми люди п'ють цю воду з крану що в організмі?тому що більшість її п'є в тому числі і самі канадці
-
Раса то одна была, это боженька всех разделил, когда Вавилонскую башню строили
-
Ну... или расселение, климат и адаптация к нему
-
Доброго дня я Юлія, з Ізюму, маю намір приїхати до Калгарі на початку березня шукаю роботу або підробіток. Розумію що це не так просто .Тим паче що мій рік 53 роки , , але це мене не відштовхує ,не лякає. На даний час мій англійський зовсім не гарний, це питання я виправлю. Моя остання професія секретар судового засідання , але у мене є досвід роботи , підробітку на прибиранні І також мені дуже подобається кухня , вмію готувати , як помічник на кухні Мені дуже подобається годувати людей, у мене є хобі я займаюся макраме, але не знаю наскільки це спрацює в Калгарі, також можливо є якісь вакансії на склади чи фабрики. Відгукнитись, хто може, буду дуже вдячна, всім гарного дня 🙏❤️😊