UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продаю або віддаю ковзани ⛸️ 39 розміру. Купила минулого року в *Second Chance* б/у за 60$, ❄️продаю за 40$❄️ або віддаю в хороші руки. Вони не нові, трохи є плями, загострені (один раз покаталась і нові подарували), зручні і досить теплі. 🎄Подивитись можна у четвер або неділю в районі Westbrook або можу в downtown привезти
-
Всім привіт, є вакансія handyman у місті Кенмор з безкоштовним проживанням Зп 18$ на годину Що потрібно роботи: Займатися дрібним ремонтом ( полагодити дверцята, прочистити злив, щось підкрутити, і тд) Розвозити клінерів на локації Обовʼязки: Мати права Жити там Англійська на розмовному рівні дуже бажано🙏🏻 Графік роботи 5 днів на тиждень по 7-8 робочих годин. Офіційне працевлаштування Якщо є питання - пишіть в особисті повідомлення 🙏🏻
-
А мне теккен больше зашёл...
-
Ищите спонсора и езжайте в Америку.
-
Та хз, я бесплатно качал по подписке
-
Всі питання до нового року вирішуються в частині. Підпис насам перед дає безпосередньо командуючий частини. А от після нового року, частина до цього не буде мати відношення. Тільки підпис з Києва. Мій чоловік наразі також займається цим питанням. Але якщо в частині вас відфудболили, то вирішити буде практично нереально
-
А, я думал 8
-
Why?)