UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
@Argam_Mel
-
Till date @Trade_GRAYSON has been a great inspiration to me and my family. For a start I deposited $200 and after a work I get $1700 return without any extra charges just 15% commission of trading for me that was deducted. he's accurate and reliability can't be compromised... JOIN GROUP JOIN GROUP
-
Добрий день,скажіть будь ласка де можна зробити заміну блискавки на курточці ?
-
Всім привіт) В мене таке питання тим, хто робив імігрейшн в Centre Street North Clinic Вам взагалі доктор перевіряв зір або вагу? Бо мені нічого не перевірив, тільки направлення вручив. І я самостійно пройшла блад тест та флюорографія в інших клініках А сьогодні прийшов від них лист, що вони подали мене в імігрейшн. Але прикол у тому, що мій зріст та вага там тупо рандомні. Взагалі не мої 🤯 Звонила їм, вони відморозились, типу дзвони в імігрейшн🤪
-
Тому що в силу вступить нова постанова і в частинах не будуть підписувати документи на виїзд за кордон. Але кожний день все нові і нові зміни
-
Вac интeреcyет удaленнaя вaканcия с oплaтой от 600 eвро за нeдeлю при гpaфике paботы от 3 до 8 чacов в сyтки? Пишитe нaм для пoлучeния болe пoдробнoй инфopмaции.
-
🤪 Мені тільки що відповіли типу ті, хто under cuaet не обовʼязково проходять всі ці штуки типу зору та зросту, головне - це блад тест та ікс-рей. А ті рандомні цифри мого зросту та ваги, ну типу я повинна дякувати, що мене не взвішували 😂 хоча якби там данні в два рази перебільшують мої реальні 🙈
-
Подскажите кто знает мастера маникюра на NW location, очень нужно.
-
Добрий день! @GalKravets
-
Друзі, продаю своє авто у звʼязку з переїздом. Це чудовий Ford Escape 2017 року Двигун 2.0 Ecoboos (дуже потужний) Пробіг всього 90 000 Статус в авто Active, тому з подальшим продажем проблем не буде Ціна 17 200 Торг біля авто Є задні камера Підігрів сидінь Два комплекти резини: зимня та літня, обі куплені у цьому році Стан ідеальний, гарантую Пишіть у ПП або дзвоніть за номером 416 275 4968