UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите кто знает мастера маникюра на NW location, очень нужно.
-
Добрий день! @GalKravets
-
Друзі, продаю своє авто у звʼязку з переїздом. Це чудовий Ford Escape 2017 року Двигун 2.0 Ecoboos (дуже потужний) Пробіг всього 90 000 Статус в авто Active, тому з подальшим продажем проблем не буде Ціна 17 200 Торг біля авто Є задні камера Підігрів сидінь Два комплекти резини: зимня та літня, обі куплені у цьому році Стан ідеальний, гарантую Пишіть у ПП або дзвоніть за номером 416 275 4968
-
2014 Jeep Grand Cherokee Limited Engine 3.6L Пробіг 198k Ціна 17000 Повністю завантажений опціями: CD, навігація, камера заднього виду, підігрів сидінь, кнопковий запуск, дистанційний запуск, 110в задні.. Сидіння всі як нові. Без розривів Активний статус Використовується для роботи, в основному їзда по трасі. Остання розвал коліс. нова зимова резина Venom power та інший комплект літньої резини Все працює як нове. Ціна справедлива, але відкрита для розумної пропозиції.
-
Я військовослужбовець, 01.11.23р. повернувся з-за кордону. Відпустку дали на 10 днів + 2 на дорогу. Головне - дозвіл комбата на виїзд за межі держави. Якщо Ваш рапорт буде схвалено комбатом то все інше робиться в строєвій (відпускний квиток, витяг з наказу) протягом пару годин. Отримавши в строєвій відпускний квиток не забудьте відразу стати на облік в військоматі і можете вирушати в дорогу. При перетині кордону окрім закордонного паспорта у Вас мають бути військовий квиток, відпускний квиток і витяг з наказу. P.S. інформація була актуальна до 01.12.23р., можливо були впроваджені якісь зміни.
-
така ж фігня, нічого не питали, тільки дали скерування на тести. Прикольно що при обміні водійського посвідчення зріст, вагу питали і проводили тест зору, але не при "медогляді" =))
-
Згодна, якийсь прикол ) хоча би спитали ) але раз сказали, що не важливо, ну і фіг з ним ) потім буду вигадувати, якщо треба, чому я на 10 см стала нижче )
-
а що там вигадувати, так і казати "slack on work of the doctor you authorized to do immigration medical exam is not my responsibility"
-
Добрий вечір❤️🇺🇦 Підскажіть будь ласка, медогляд по CUAET це потрібно записатися до спеціального лікаря, і він далі дає направлення на рентген та здачу крові. Чи сімейний лікар також може дати ці направлення? Буду дуже вдячна за допомогу)
-
Скористайтесь пошуком в чаті і знайдете ел.адресу куди можна звернутися зарання
-
Походу только я жду stray 2
-