UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Зачем Асы такой ерундой занимались
-
Я вообще думаю что это из за Рагнарека
-
Звільняється кімната для дівчини у 3бедрумі. 650$/ місяць. 20 хвилин автобусом до центральної бібліотеки.
-
Если бы не новый сценарист в АС Вальгале, то игра провалилась бы
-
Вернись пожалуйста Дезиле
-
Всем привет,есть несколько вопросов.Скоро будут отправлять мне документы из университета из Украины в Калгари,они на английском языке собственно в чем вопрос:нужно ли делать перевод диплома в Украине?Может ли тот кто будет мне отправлять документы взять справку и несудимости,и вообще какие документы нужно переводить на Английский для PR.Я думаю что в Украине будет перевод дешевле.Всем спасибо за ответы 😉
-
Привіт, можливо хтось робив тур візу в США перебуваючи в Канаді, цікавить чи це цілком можливо?)
-
Лучше быть дотером
-
Дякую)
-
Это же помойка
-
Кааак ?
-
Каво, серьезно???
-
Якщотвогр англійською мовою то не потрібно перекладати. Якщо українською, то звісно все що подається має бути переведено. Не обов’язково це робити прям в Україні, можна зробити дістанційно, документи подаються онлайн. Стосовно чи приймає альберта або ircc переклали з України вопрос неоднозначний. По правилах має бути сертифікований в альберті, по факту врни пропускають і українських перекладачів с автадафітом. Довідку про несудимість краще взяти тут з діі, легалізовану через посольство. В Україні на її отримання потрібна довіреність та і не видають її в мвд, відправляють в дію.
-
Дуже дякую!