UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кааак ?
-
Каво, серьезно???
-
Якщотвогр англійською мовою то не потрібно перекладати. Якщо українською, то звісно все що подається має бути переведено. Не обов’язково це робити прям в Україні, можна зробити дістанційно, документи подаються онлайн. Стосовно чи приймає альберта або ircc переклали з України вопрос неоднозначний. По правилах має бути сертифікований в альберті, по факту врни пропускають і українських перекладачів с автадафітом. Довідку про несудимість краще взяти тут з діі, легалізовану через посольство. В Україні на її отримання потрібна довіреність та і не видають її в мвд, відправляють в дію.
-
Дуже дякую!
-
Ні, це лікар який маж ліцензію від ircc. На сайтах кліник це окрема послуга
-
Згоду на виїзд дитини за кордон. Нотаріуси знають
-
Так. Я ж правильно зрозуміла, що ідуть із України?
-
В номинации «Лучшая актёрская игра» The Game Awards победил Нил Ньюборн в роли Астариона из Baldur's Gate 3
-
Дoбpoгo вpeмeни cyтoк. Нaбирaeм кoмaндy. Cвoбoдный гpaфик. Подoйдeт кaк дoпoлнитeльный дoxoд. Дoxoд oт 90$. Oт 2 чacoв в cyтки. Мecта oгpaничeны. Пишитe в лc!
-
Нотариусы в Украине?
-
Він буде дійсний. Але є ризик шо вони не встигнути внести данні в систему. Це зазвичай довго. Якщотвам дуже принципово зробити до приїзду в Канаду, то питайте в німецький клиниці як скоро ваш файл побачить ircc
-
МЭТЬЮ МАККОНАХИ ВЫШЕЛ НА СЦЕНУ THE GAME AWARDS
-
Через 5 дней выйдет дополнение «Вальгалла» для God of War Ragnarok. Оно бесплатное. Это рогалик.
-
Мэттью Макконахи стал главной звездой Exodus, новой игры выходцев BioWare в студии Archetype Entertainment. Она завязана на разном Над ней также работает Дрю Карпишин, сценарист Mass Effect и Mass Effect 2.
-
Можна, я працюю в компанії по оренді автомобілів. Можете питати якщо щось цікавить.
-
Є тут оптика з українськими працівниками?
-
BREAKING: Геймплей Hellblade 2, релиз в 2024 году www.youtube.com/watch?v=3VYGOkMnGCE
-
Доброго вечора , шукає терміново роботу будь-яку : склади , в магазин , кафе, няня … знання англійської на середньому рівні . Можливо хтось знає десь реальний набір людей , буду дуже вдячна . Дякую Гарного вечора !
-
Шукаю підробіток на завтра 08.12.2023. Готовий до будь якої роботи. Маю авто (можу щось перевести якщо потрібно). З пропозиціями в приватні повідомлення, дякую!
-
А чего у всех елки такие лысые?
20 Jan 2023, 19:11
210091/375978
22 minutes ago