UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую!
-
це ви по АОС йдете? чи ви про ЕЕ?
-
Ні, за останні 30 місяців
-
Дуже вам дякую
-
Я думав за 10 рокiв потрiбно....
-
a minimum of 24 months of full-time work experience in your current occupation in Canada or abroad within the last 30 months or both – this work experience can be a combination of experience gained in Alberta, in Canada (outside Alberta) or abroad.
-
24 місяці за останні 30 місяців
-
В Украīнi
-
Приветы! Сдаётся с 1го января квартира на въезде в Эйрдри (до Калгари 7 минут по хайвею) возможен заезд раньше. -переподписание договора по прошлогодней цене, 1799.00 2 бдрм 1 бас, платите только за свет, Лиз до августа, дому пять лет, новые приборы, стиральная и сушильные машины в квартире, кладовка, любой размер животных и детей разрешен, угловой юнит с дополнительным светом, 4 этаж, сверху тоже никого. Возможность арендовать паркоместо в обогреваемом цоколе. Котик для привлечения внимания. Пишите в ЛС.🙌
-
Сертифікат однаковий 🤷♂️ Я робив для руфінга міксований Він нічим не відрізняється від офлайнового Для нафти теж підходить
-
В наявності 3 розміри ❄️❄️❄️ Зимові чоловічі черевики THE NORTH FACE 🔹Ультралегкі зимові пуфера з матеріалу Ripstop з утеплювачем ThermoBall 🔹Розмір US 9/ EU42 🔹Розмір US 9.5/ EU42.5 🔹Розмір US 10.5/ EU44 🔹Ціна 75 CAD Pick up - Downtown, East Village
-
Чи ви маєте на увазі, коли заповнюєш історію роботи то підтвердити досвід? Ви про це?
-
Дякую, Iрино
-
Ну там по різному, якщо по АОС - то те що вище, якщо по ЕЕ - то там здається останні 3 роки зараховуються (якщо не помиляюсь)
-
Будь ласка розрізняйте бенефіт хелс карт і просто хелс карт. Лікарів та здоров‘я це хелс карт, вона на термін пермітів. А бенефіт то зір, зуби, ліки та швидка. Вона до 30.01
-
Так, про це
-
Нiяких довiдок з жодного мiсця роботи?
-
Це не потрібно підтверджувати документально, вказати просто
-
По АОС точно не треба, якщо ви рік тут працюєте, їм треба тільки підтвердження роботи у Альберті, все інше - ні
-
Поділіться враженням з Nordic Spa. Теж планую з'їздити
20 Jan 2023, 19:11
210471/375650
3 minutes ago