UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І вони дадуть якій папірець, в теорії котрий я можу підгрузити на ПР?)
-
А якщо ви і ваша пара українці, то ви взагалі можете в консульстві/посольстві України в Канаді розписатися
-
Нужно искать на сайте, я взял с инсты
-
Це не розпис, а подача заявки на розпис через дію
-
Підкажіть будь ласка, і таку візу можна купити в аеропорту по прильоту в Лондон? Чи ні?
-
Чув що через дію вже можна якось розписатися
-
Добре, дякую. Ще питання, коли приїхали в Канаду, чи треба декларувати кєш? І потім цей кєш коли кладемо в банк, чи знімають відсотки? Чи треба декларувати майно в Україні?
-
Також іноземці теж можуть розписатися в Канаді
-
В Канаді є цивільний шлюб, докази - спільний контракт на оренду житла, спільні рахунки, фото/переписки. Мінімум 12 місяців потрібно разом жити
-
Оплата за Інтернет якщо маєте спільний пакет послуг і все в цьому роді
-
Подорожі білети оплата рахунків найважливіше, мабуть якісь фото і тд
-
Найкраще це оплата спільних рахунків
-
Я знаю, треба показати що мінімум рік в стосунках
-
Може хтось був у такій ситуації?
-
Доброго дня, підкажіть, чи можна якось зареєструвати шлюб в Канаді українцям? І коли подаватися на ПР, якщо неможливо зареєструвати шлюб, як вказати другу половину? Якщо наприклад я буду подаватися, але ми не розписані?
-
Можете надати лінк на цю статистику будь ласка?
-
Це теоретично 100% так, а реально можуть бути нюанси
-
Было такое что меняли номер терминала и получалось крайне неприятно
-
Друзі, інформація для всіх тих, хто хоче летіти через Лондон Хітроу ( дзвонив тільки, що до іміграційної служби аеропорту та в посольство Британії, а також до перевізника British Airways i Polish LOT ). Всі вони підтвердили, що якщо у вас резервація на ОДНОМУ білеті ( тобто ви купили білет у одного перевізника сполученням наприклад Варшава - Лондон - Калгарі ), то транзитна чи інша віза вам не потрібні, оскільки ви не будете забирати свій багаж і виходити із транзитної зони аеропорту, вас відвезе транзитний автобус у термінал, звідки буде наступний рейс. Але, якщо ви купили окремо квиток наприклад у Polish Lot чи British Airways до Лондону, а звідти окремо WestJet до Калгарі, то така пересадка не буде рахуватись транзитною, оскільки вам треба буде пройти паспортний контроль, забрати багаж і ще раз його зареєструвати і відповідно для цього вам буде потрібна транзитна віза, яка коштує 77£.
-
Доброго дня! Тут є ті хто вилітає 1 грудня у Калгарі по програмі Ukraine2Canada??
20 Jan 2023, 19:11
21058/373152
3 minutes ago