UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сейчас уже наверное это практических не возможно, в начале войны ещё принимали, моя хозаяйка принимала, а когда узнала что большинство едут просто с Европы, просто меняют место жительства, а не из под бомб то решила что выгоднее просто сдавать . З.ы. если на совсем короткое то в аеропорту могут дать жилье на 2 недели
-
Добрий день) Підкажіть, будь ласка, якщо я їду з Чехії чи треба мені закривати чеську візу? Чи вона автоматично перекривається канадською?
-
Доброго ранку! питання з приводу Хелс карт. У нас немає довіри до власника будинку, де зняли житло (я промовчу, що я знайшла під ліжком). 100 років не прибиралось м'ягко сказано. Тобто, просити отримати на пошту нашу карту та потім передати немає бажання. Є адреса хорошої знайомої. Вона не проти всі пост-мейли на неї. У кого вийшло отримати на бажану адресу, а не апруф адресу??????
-
Точно? Читал, что пока нет пр или гражданства, доходы за пределами Канады не облагаются налогом в Канаде. То есть при временном резидентстве нужно платить налоги только с доходов, полученных в Канаде. А вот как только получаешь пр, то тогда уже надо декларировать все доходы, нещависимо от страны их происхождения и платить в Каеаде с них налог.
-
Прививки всі, які передбачені по віку тварини ( проти сказу обов'язково), чіп (для Європи). Довідка від державного ветеринара і за 74 год( термін дії до відльоту) Довідка від любого ветеринара, що чотирилапий здоровий.Контейнер- перевозку, яка відповідає вимогам авіакомпанії, білет для чотирилапого
-
@am0nshi
-
В Калгари нет Красного Креста в аэропорту. Есть CCIS и Gateway. Первая может предоставить жильё на 2 недели, если оно будет в наличии. И желательно с ними связаться заранее
-
У чаті в файлі "мини справочник " є інфо
-
Нічого не продовжували. Вона почалася в червні - у червні і закінчиться, якщо не буде іншого рішення
-
Телеграм
-
Треба шукати на ФБ. Ваші шанси будуть вище, якщо зможете арендувати житло до приїзду. Бо оце "на короткий строк" багато кому не подобається
-
Шукайте топік "52 сайти по пошуку роботи". Там повинно щось бути
-
Є група "Пухнасті в Калгарі" і є загальна група " Pets to Canada " - спитайте там
-
Если платят зарубежом, то есть смысл выводить сразу в Канаду, налоги все равно прийдется платить хоть так хоть так
-
30 и 60 из Амстердама стоил в декабре
-
Есть кто может починить зарядку на ноутбуке? Провода целые . Что-то в самом блоке щёлкает . Уходит в защиту
-
Добрий ранок, у CIBC дають щось за відкриття рахунку, як у SERVUS(250$)?