UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Если везёшь больше 10к$ где нужно указывать по приезду в Канаду или перед тем как садишься на борт?!
-
Ми платили 99$ з людини. Це була неділя і сеанс був з 5 до 9 p.m. Баня руська може вмістити чоловік ~6. Фінська баня більше. Є окремі маленькі фінські бані на 4 людини. Їх ви можете побачити на офіційні сторінкі інстаграму.Рекомендую відвідати парові кімнати ( 2) одна з екстрактом евкаліпту , друга з цитрусом. Також є відкриті басейни з видом на гори ( тем +40/+36) і холодний проточний басейн. З собою мати металеву бутилку для води , все інше вам видадуть безкоштовно і в любій кількості ( рушники, халат, тапки, солі, мед, гелі для душу , крема та інш.) На території палять костри в підвісних казанах, тому пахне все чудово. На територї є бар, але це вже за доп. кошти. Територія вільна від телефонів, тому брати їх в зони відпочинку не рекомендую) Також потрібно купити кананаскіс пасс. Парковка біля готелю безкоштовна
-
Нет такого) Тут не рекомендации, а куда попадете, точнее, какой врач набирает новых пациентов и возьмёт вас
-
Окей, якшо хтось буде це перечитувати, в кого попросять (можливо і в мене), то питання залишається - що їм відправляти, якщо ти був ФОПом?)
-
Добрый день, кто летел компанией WestJet , подскажите пожалуйста у меня чемодан для ручной клади 50*40*20 Samsonite , а на оф. сайте WestJet заявлены размеры ручной клади 53*38*23 , и получается мой чемодан по ширине больше на 2 см . Скажите на сколько это критично … есть ли рамки в аэропорту , или лучше не рисковать?
-
Я резюме маю
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, сломалась ручка смыва унитаза, хочу заменить, где можно такую купить?
-
Ми не поставили. Питания досить конкретне. Якщо немає ВП. І я не думаю, що його видадуть в аеропорту навіть якщо попросити.
-
Доброго дня. Який саме район і ціна? Дякую.