UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
-
Начеб то мають бути цікаві пропозиції 25 числа, але не факт
-
Доброе утро! Кто знает, где можно покататься на коньках в районе банф/канмор/кананаскис?
-
Доброе утро! Кто знает, где можно покататься на коньках в районе банф/канмор/кананаскис?
-
Ні, після подачі на бенефіти вам доступ до порталу не відкривають. Я це пишу не тільки тому що це вимоги CRA : Note: Before you can register using option 1 or 2, you must have filed your income tax and benefit return for the current tax year or the previous one. Але й з досвіду більш як 500 новоприбулих клієнтів. Жоден клієнт не мав доступу до MyCRA account до поки перша податкова декларація була оброблена. Я, як представник свого клієнта можу мати доступ до його електронного кабінету після підписаної авторизації.
-
Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique. Приходьте, допоможу. 😉
-
Куплю рабочие ботинки с усиленным носком. 44 европейского или 10,5 американского размеров Подойдут и б/у. Все предложения в личку
-
-
В будь-якій аптеці? Я брав в Волмарті. Там же і активоване вугілля бачив.
-
Доброго ранку. Друзі, може хто може допомогти, будь ласка, у кого є металошукач, або знає знайомих у кого він є? Вчора дитина впала у сніг, підняла її обтрусити сніг з одягу, і у мене з пальця злетіла обручка 😭😭😭 знаю периметр, де шукати, проте 2 години пошуку руками та очима не допомогли. Якщо хто може допомогти, напишіть будь-ласка 🙏
-
та за шо
-
Вітаю 🙌 Сьогодні на 12:00 організовують зустріч місцевим ріелтором на тему придбання нерухомості в Калгарі за адресою 930 6 Avenue. Хто можливо знає на якому поверсі та в якому кабінеті буде проходити зустріч ?
-
У Facebook