UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Задроти є? Пішли пограєм
-
Тобто, завершуються ворк/ стаді перміти і ми нелегали?
-
Всім привіт, ми з чоловіком будем подаватися на pr в серпні 2024, в нас візи і паспорта до 2030, а в сина до липня 2025. Розумію що прийдеться малому починати робити паспорт десь за 7-8 міс до завершення, тобто на початку 2024, і впевнена на 99,9% що до цього моменту не отримаєм PR питання: в якому статусі буде дитина з новим паспортом? П.с. Десь чула чи читала, але не впевнена, що візу дітям вклеюють в новий паспорт на той період скільки залишається в батьків, при умові що pr в процесі, спростуйте або підтвердіть ! Бо вже погані думки і занепокоєння починають підкралатимя, а тільки грудень 23🤦♀️
-
Чи вірно я розумію, в процесі розгляду pr ми маємо отримати нові стаді/ ворк перміти, і паспорт сину робимо по завершенню і він привʼязки до справи pr не має, лиш новий стаді перміт? Але швидше за все потрібно подавати офіцеру нові дані паспорта, можливо є описана процедура на оф джерелах, хто має поділіться будь ласка
-
як це зробити? все заново як в перший раз подавати?
-
Доброго ранку! хто подавався на продовження субсидії? директор садіка каже що там має бути одна кнопка яку потрібно нажати і не потрібно ще раз заново все подавати... а я її не бачу😵💫
-
Тобто подаємо дійсний на момент подачі що паспорт так і перміт, доробляємо новий паспорт і його дані подаємо, але без нового перміту? Тоді питання: яка легальність перебування сина, якщо його перміт завершився і старий паспорт вийшов з дііі разом з візою, звичайно в новий візу йому ніхто не вклеіть,а пр в процесі. Оце для мене головоломка, можливо розʼясните
-
дзвоню 👍🏻
-
Ні, він зовсім маленький 2,5 роки
-
я нову хочу получити
-
не зрозуміла кому я маю надати документи на субсидію? вона ж закінчується
-
На момент подачі у вас має бути валідний ворк перміт, якщо він закінчується у процессі отримання ПР, то є bridging open work permit, їх треба буде отримувати. А син у школі навчається? Бо у школу стаді перміт не потрібен, тільки для навчання все що вище школи