UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
И горы рядом
-
Дааа, этот город моя любовь
-
Місто
-
всім привіт. хтось летить в Калгарі в цьому місяці? треба взяти невеличку посилку. 50$ за допомогу ❤️🔥
-
Мы ввозили каждый больше 10.000$ и заполняли одну декларацию на семью. Потом ее использовали чтобы положить деньги в банк, купить машину и показать откуда деньги, поменять в обменнике больше 3000 cad за раз. Возможно, можно это все делать и без нее, но когда нас спрашивают - у нас декларация есть и вопросы лишние не задаются. Вам решать делать ее или нет.
-
Привіт усім! Шукаю терміново роботу в Калгарі. Мені 31 рік. Маю попередній досвід роботи на фабриці з виробництва соків в Торонто-8 міс, офіціантом 6 років в Португалії, помічником на внутрішніх ремонтах. Англійська розмовна, португальська - вільно, іспанська-розмовна. Є дійсний Food handler certificate, водійські права (5 клас). Відповідальний та організований. Відкритий до будь яких пропозицій роботи. Буду вдячний за будь які пропозиції та рекомендації. Резюме є, надішлю за потреби. Паралельно надсилаю резюме по всіх можливих ресурсах, вірю в силу нашого комюніті.
-
Ищем с мужем фулл-тайм работу на складе, в магазине, на конвейере. Можно бариста/бармен. Опыт работы с налом/безналом, два года работы с людьми с продажами. Муж готов рассмотреть варианты резчика камня, грузчика, сбор мебели, помощника электрика/механика и подобное. Английский В1 у обоих. Мб у кого есть места на работе или нормальный рекрутёр, который помог найти работу, напишите в ЛС, пожалуйста
-
Звʼязану з дизайном це через дружину роблю А мені потрібно надати підтвердження місця роботи
-
Я думаю багатьом буде актуальна ця інфа. На даний момент строк дії бенефітів до 31 січня. Стосовно продовження їх, інформація буде відома орієнтовно після 10 січня.
-
Здається одна кімната для одного чоловіка за адресою 2834 30SW. Мебльована. Тихий та спокійний район, біля є автобуси. Заїхати можна з 15 грудня. Ціна 850.
-
-
Дякую
-
Доброго дня, підкажіть чи хтось уже відкривав FHSA без PR та у якому саме банку?
-
Мені ще у вересні подарували сертифікат на 500 долларів магазини Shoppers Drug Mart, це магазини с косметикою, парфумами, і продуктами. Мені зараз гроші булиб більше у нагоді. Хто хоче купити сертифікат на 500 долларів за 470 долларів? В мене і чек на нього є. Кому цікаво, пишіть у особисті повідомлення.