UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здається одна кімната для одного чоловіка за адресою 2834 30SW. Мебльована. Тихий та спокійний район, біля є автобуси. Заїхати можна з 15 грудня. Ціна 850.
-
Всем привет 👋 Может кто-то хочет в театр 🎭 Мне сестра купила на ДР билеты, но не учла время и день (у меня грудной ребенок), поэтому я отказалась от билетов. Она их продает, готова отдать чуть дешевле, чем покупала. Билеты на 15.12.23 на 7:30рм
-
Дякую
-
Зазвичай підтвердження робиться через рефернс листа, там роботодавець може написати все що потрібно та засвідчити підписом
-
Доброго дня, підкажіть чи хтось уже відкривав FHSA без PR та у якому саме банку?
-
Мені ще у вересні подарували сертифікат на 500 долларів магазини Shoppers Drug Mart, це магазини с косметикою, парфумами, і продуктами. Мені зараз гроші булиб більше у нагоді. Хто хоче купити сертифікат на 500 долларів за 470 долларів? В мене і чек на нього є. Кому цікаво, пишіть у особисті повідомлення.
-
Диван/софа , трьохмісний. В ідеальному стані. Без плям і потертостей. Чохли на змійках, щоб можна було прати. 450,cad Самовивіз з 35 street SE.
-
Передаём свой контракт с 1 января на однокомнатную квартиру, 14 ave sw
-
в td непогані опції +відразу можна купити GIC/Mutual fund
-
Так ей можно оплачивать в любом месте, не только в Shoppers Drug Marte
-
Передаєм свій контракт з 1 Січня. Район- Saddletowne Дуже зручне розташування, рядом сітрейн, автобуси, школи магазини. Кого цікавить пишіть дзвоніть - +1 587-969-8177
-
Не аос точно, але може то у ЕЕ таке є) теж цікаво)
-
А шо це за программа де депендент підтверджує роботу? Ее?
-
Гивт карта
-
Это именно сертификат или гифт карта?
-
Передаєм свій контракт з 1 Січня. Район- Saddletowne Дуже зручне розташування, рядом сітрейн, автобуси, школи магазини. Кого цікавить пишіть дзвоніть - +1 587-969-8177
-
Ну тем лучше☺️🫶🏽
-
Можливо комусь буде необхідна тепла зимова куртка, ціна 75CAD
-
Доброго дня, підкажіть чи хтось уже відкривав рахунок FHSA без PR та у банку RBC?
-
За це та все інше - попередження. Зауваження з приводу "маленького пробігу" в 300к - має сенс, і пофігу скільки той мотор може пробігати. Автівка то не лише мотор
20 Jan 2023, 19:11
211698/373021
34 minutes ago