UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
И еще 5 копеек: если вы на этом попадетесь... то pr вам не видать. Так что каждый решает сам
-
Ну да !
-
Нет если есть конкретное направление. Но клеймить одно, а получать совсем другое это мошенничество
-
Дантист був не наш, а кацапський. Але так. І якщо з зубами це складно доказати, то з окулярами це домовленність
-
На сколько я помню, Вакханалия это оргия. Я просто хотел предостеречь, что Канада не Украина и лучше не рисковать. А там дело ваше
-
Якщо є карта бенефітів, кров можно здати безкоштовно, і ренген сам по собі безкоштовний. Так нам сказали в клініці. Но ми були тільки 10 днів в Канаді, тому кров оплатили.
-
Ну да! Я задала своє питання і отримала відповідь. Якась вакханалія получилась 😂
-
Если направление, то они делаються через ихнюю внутреннюю систему
-
Потому что то, что он дал это только реккомендация
-
Врачь вам дал направление или он сделал реферал и вы пошли на массаж
-
Так було десь рік тому, всім українцям для медікал екзам була кров безкоштовно. Потім зробили по 50 баксів. Можливо ви робили коли було безоплатно
-
Подгореть
-
Для тих хто вміє тільки в іскромьотний йумор з смайликами, а в гуглити ні присвячується www.alberta.ca/alberta-adult-health-benefit шукайте там массаж, кератин і шугарінг.
-
Нам так сказали в клініці, там українки працювали, можливо вони говорили про мед страховку, а не бенефіти, я вже не памʼятаю, но точно говорили що було би безкоштовно сдати кров.
-
А я думала чисто подушнить
-
Ні, кров теж ні. Якщо є направлення від лікаря, кров покривається хелс карткою. Іиігрантський екзам в будь якому випадку кров платно. Бенефіт це стоматологія базові, зір теж базові, швидка (не завжди), деякі ліки. На сайті написано що конкретно покривається бенефітами. Багато зто плутає їх з робочими бенефітами.
-
Если что, искренне осуждаю получение солнцезащитных очков по бенефитам
-
Здесь нас читают много людей и хотелось бы не давать им вредеых советов
-
Доброго маю.таке питання. Хто летів з дітками віку 7-8 років які документи в для діток брали приперельоті крім паспорта з візою.
-
Moncler Long Down Puffer Jacket. Real fur. Synthetic winterizer filler. Size 2 (M/L) 500$
20 Jan 2023, 19:11
212009/375933
11 minutes ago