UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт всім. Хочу звернути до тих людей які вже приїхала в Калгарі і працюють і можуть щось підсказати, як проходить процес працевлаштування на роботу Forklift operator (Оператором вилочного погружчика)Rectrak. І як проходить сертифікація. Десь знаходив в інтернеті що потрібно змінити права на погружчик на канадські? Будь ласка буду вдячний всім хто відкликнеться Дякую ------------------------------------------------------------------------------------ Hi to all. I want to appeal to those people who have already arrived in Calgary and are working and can tell me something about how the employment process for the job of Forklift operator Rectrak is going. And how is the certification. Did I find somewhere on the Internet that you need to change the loader rights to Canadian ones? Please, I will be grateful to everyone who responds!:) Thanks 👍
-
Ви можете в ютубі глянути відео Альберта про ПР
-
Я ж написав що вроді немає, і що я не впевнений! Подивився і так, є прямі з Франкурта
-
А як з заміною прав в Калгарі і працею??? Може в кого є досвід чи інформація по праці для Електриків чи Електро-Механіків?)
-
Вроді прямих немає звідти,але не впевнений на 100%
-
Це Ви кому написали? Бо у мене є питання:)
-
На самом деле информации дофига и на ютубе и в фб и в телеграмме, мы так по закрепам и видео и на визу подавали и на биометрию записывались на вклейку, всё по видео, даже провинцию выбирали, смотрели виде иммиграционных консультантов, есть одно правило если Ты основного не знаешь и не понимаешь, то у Тебя 3 пути: 1. Искать всё самому это время и усилие и Ты зависишь от себя 2. Искать через платных экспертов быстро и дорого может быть 3. Узнавать у людей, время разброс информации, ненужные эмоции и Ты зависишь от других Узнавать у других людей модна какие-то нюансы, но человек к которому обращаешься должен знать что Ты имеешь общее представление и основные моменты, это на будущее если таки прилетите в Канаду
-
Ще можна на сайт нашої церкви зайти
-
Написав ще в п'ятницю. Кажуть перевага жінкам з дітьми та літнім людям. Я з двома дітьми дружиною та матір'ю 65 років, це все вказав. І отримав таку відповідь))
-
Всі оф сайти по типу icanhelp.host не працюють. Номера є але ніхто не відповідає. Якщо пощастить на два тижні може щось знайдуть а може й ні. Шукаю на airbnb житло
-
Вже два тижні шукаю, віддачи 0