UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Сьогодні звертаюсь до вас із проханням. Чи має хтось можливість допомогти літній жінці сьогодні до 18:00 перевезти не важкі полиці з центру Wins (11 Ave) до її нового помешкання в 5 хвилинах звідти? Зі своєї сторони ми надали їй всю необхідну допомогу, але нажаль сьогодні я ніяк не зможу їй допомогти, бо в мене самої хворіє дитина. Контакт Лариси (якій потрібна допомога) 825-994-11-77 Дякую🙏
-
Здається бейсмент окремо у bridleglen manor sw: Бейсмент в стадії ремонту, буде доступний 10 січня , дві кімнати, невеличка кухня, туалет і ванна , стиралка і сушилка своя. Вихід в двір, своя колитка, парковка спереду дому 2 машини точно влізе. Вся кухонна техніка нова. 1700 cad Ідеально підійде для хлопців які не хочуть жити в квартирі і мати свій двір, або невеликої сім’ї. Повністю все нове! Поряд є: Школа Магазини Костко Писати в лс @uwsolution
-
Всім привіт! Сьогодні звертаюсь до вас із проханням. Чи має хтось можливість допомогти літній жінці сьогодні до 18:00 перевезти не важкі полиці з центру Wins (11 Ave) до її нового помешкання в 5 хвилинах звідти? Зі своєї сторони ми надали їй всю необхідну допомогу, але нажаль сьогодні я ніяк не зможу їй допомогти, бо в мене самої хворіє дитина. Контакт Лариси (якій потрібна допомога) 825-994-11-77 Дякую🙏
-
Спасибо огромное!
-
Нужные для этого номера есть и на visitor record.
-
Всем,Привет. Меня зовут Сергей,ищу любую работу,я сам столяр, плотник с многолетим стажем.
-
А вы там на 2-3 дня едете ?
-
Сколько стоит и куда ?