UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я ради его концерта
-
А Эминем приезжает
-
За проханням багатьох, у цю п'ятницю (Грудень, 15) будемо проводити ще один семінар з придбання нерухомості у Калгарі! 🔥🔥 Встигни зареєструватися! Пиши у приватні повідомлення! @roman_realtor_yyc 🗓 Дата: 15 Грудня (Friday) ⏰️ Час: 5:30 PM 📍Місце: 930 6 Avenue, SW Calgary 💲Вартість: FREE ⏳️Тривалість: 1.5 - 2 години Що на вас чекає? ⬇️ - Як купити нерухомість у Калгарі, які зараз тенденції та ціни? - Як обрати житло своєї мрії та як розібратися в усіх аспектах успішного придбання? Розбір кейсів з реальної практики. - План та стратегія купівлі житла. Кроки та дії. Відповіді на Ваші питання. 🎙 Speaker : Роман Шелефонтюк 🇺🇦 ліцензований ріелтор у Калгарі. eXp Realty WESTMILLS Real Estate Group
-
За проханням багатьох, у цю п'ятницю (Грудень, 15) будемо проводити ще один семінар з придбання нерухомості у Калгарі! 🔥🔥 Встигни зареєструватися! Пиши у приватні повідомлення! @roman_realtor_yyc 🗓 Дата: 15 Грудня (Friday) ⏰️ Час: 5:30 PM 📍Місце: 930 6 Avenue, SW Calgary 💲Вартість: FREE ⏳️Тривалість: 1.5 - 2 години Що на вас чекає? ⬇️ - Як купити нерухомість у Калгарі, які зараз тенденції та ціни? - Як обрати житло своєї мрії та як розібратися в усіх аспектах успішного придбання? Розбір кейсів з реальної практики. - План та стратегія купівлі житла. Кроки та дії. Відповіді на Ваші питання. 🎙 Speaker : Роман Шелефонтюк 🇺🇦 ліцензований ріелтор у Калгарі. eXp Realty WESTMILLS Real Estate Group
-
Увага всім! Новий вид скаму! Не знаю їхньої мети але не витримала, вигадала ось таке і тишина... чи схема на гроші чи дійсно хоче знайти собі чоловіка, але будьте обережні! П.с. Потрібно було написати що я дійсно Венді і чекаю від неї смс, нарешті відгукнулась🤣🤣🤣
-
С снуб догом
-
Но он был на концерте, но не на запланированном
-
У меня даже тату с Эминемом есть
-
Надо в Детройт
-
Вибачайте, шановний.... саме Вашого випадку не розглянув. Авжеж не всі в убері підзаробляють, а тупо всі)
-
Продам мазду 6 2009 року народження Двигун 2.5 автомат Пробіг 192500 км У власності попереднього власника з салону Є абсолютно всі документи по всім технічним роботам з самого початку експлуатації (можу підтвердити не словом а папером) На даний момент не потребує абсолютно ніяких витрат Масло на протязі всієї служби мінялось кожні 7 тисяч Масло в коробці замінене 15 тисяч назад Нічого не стукає грюкає Нічого не тече двигун коробка сухі Дуже хороші замові шини вже на авто протектор на декілька сезонів мінімум Із мінусів тріщина на лобовому Та є іржа на водійській двері Ціна 7500 канадських