UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Цікавить Варшава-Калгарі
-
На якому сайті купували білети? Чи краще в аеропорту?
-
Це все залежить від оператора дивіться на сайті
-
Не має таких рейсів наскільки я знаю, я летів Варшава Париж Wizz Air, Париж Калгарі WestJet, білети раджу купувати на сайтах операторів.
-
Максимальні розміри чемоданів: 157 сантиметрів (довжина + ширина + висота) Максимальна вага: 23 кілограми. Стандартні збори за зареєстрований багаж. Перша чемодан: 30,00 канадських доларів (не стягується за тарифами Flex або Plus) Друга сумка: 50,00 доларів. Третя та кожна додаткова сумка: $100.00 CAD
-
Доброго ранку. Перепишемо договір. Таунхаус. 3 бедрум. 2,5 ванна. Сітон. Навіть цього місяця.
-
Хай! Підкажіть як називається мазь тіпа «герпевір» тут в Калгарі . Де можно придбати без рецепту?
-
@am0nshi @mr_1nkognito @iam_dominicana @Levros96
-
Добрый день, а в каком банке лучше открывать счёт? И выдают ли сейчас какие-то денежные средства украинцам при открытие счета в каких-то банках? Кто-то может подсказать с этим вопросом ? Спасибо
-
Добрый день, а в каком банке лучше открывать счёт? И выдают ли сейчас какие-то денежные средства украинцам при открытие счета в каких-то банках? Кто-то может подсказать с этим вопросом ? Спасибо