UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це точно 😉
-
Доброго ранку, чи може хтось здати в оренду кімнату на 10 днів, від сьогодні або завтра?
-
Обміняю канадські долари на гривні при особистій зустрічі.Калгарі, бажано район SW.
-
Продаются смарт часы SMT 4. Б/у,в идеальном состоянии. Цена 40 CAD. Tel. 6476271072
-
Продаются мужские кожаные рабочие ботинки с металлическим носком. Размер 9. Цена 50 CAD. Tel. 6476271072
-
Продаются мужские туфли. Новые. Размер 8. Цена 40 CAD. Тел. 6476271072
-
Продается генератор водородной воды,для здоровья и вывода оксидантов. Б/у,в идеальном состоянии. Тел. 6476271072
-
Продаются мужские кожаные сапоги. Работа,туризм. Размер 9. Цена 50 CAD. Tel. 6476271072
-
Кидайте фото знаків, тегайте - я поясню
-
@viktorkozachenko - подивіться правила
-
В Україні повно посередників, які возять паспорти у Польщу/Австрією та інші країни
-
Объясни
-
А если нок по факту остался тот же но название должности поменялось ? И работодатель тоже. По факту нет но да. Работал через агентство а потом взяли напрямую в компанию
-
Там если почитать, то у вас может даже получится понять
-
Только маленькие, и то не всегда . Они скорее всего декоративные
-
На скільки я знаю, то їм головне, щоб обов'язки були однакові, назва може не так грати роль. Але краще консультуйтесь з консультантами)
-
Доброго ранку. Шукаю роботу склади,готелі,прибирання.Буду вдячна за допомогу.
-
Доброго ранку, Підкажіть будь-ласка чи можна в Калгарі купити качку? Дякую за відповідь
-
Вони ідентифікують не за назвою посади, а за обов’язками. Роботодавців буде два і референсів два. І головне щоб обов’язки були такі ж самі, але ж іншими словами, а ще відповідали опису пока, але теж іншими словами. Поле для творчості.
-
Я не знаб звідки це люди беруть, але багато хто думає, що ВП дають тільки в деяких аеропортах)
20 Jan 2023, 19:11
213351/372052
41 minutes ago