UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
По медицині дивись гілку окрему, в не нервуй так)
-
Тут якось був черговий блохєр, який на 8 хв розтягнув, що багато людей їде в Канаду, тому так важко з роботою і дорожчає житло
-
І відкритий ВоркПерміт? А то я здав медогляд але не відкривав перміт
-
Добрый вечер, подскажите, как проходит в аэропорту таможенный контроль в Париже Лечу Париж-калгари На какие нюансы обращать внимание к чему бить готовым ? Впервые лечу за пределом ЕС Летал только 1 раза в стране ЕС там похожее будет все ? Таможней контроль вроде не проходил
-
Потрібно давати правильну інфу. Відео має бути як все галімо і відстало
-
Ще кажуть, якщо ти не став блогером і не знамієш чергове дебільне відео, то ПР теж не дають
-
Вам лише треба знайти свій нок, подивитись на скільки балів здати англ, здати сам англ, підготувати документи та подаватись)
-
Скажить тому хто сказав що він погана людина)
-
Звучить більш логічно
-
Фух, дякую. А то цілий день на голках через це
-
В тебе є якісь речі з написом Канада?
-
Бляха, тепер зрозуміло що так довго чекаємо AOR((((
-
Нет конечно:)
-
В мене торт з канадським прапором. Прокатить?
-
Ні, якшо не плануєте працювати в заборонених галузях не потрібно змінювати перміт. Він і так відкритий.
-
А если нет фото на аватарке из Банфа/озёр/ на фоне канадского флага, то это не блогер, а лошара
-
Перміт відкритим вважається коли ви можете працювати на будь-якого роботодавця. Закритий - тільки на якогось одного і ніде більше не можна) медицина не залежить)
-
Ще тут встигнеш, поки шукатимеш роботу, гг
-
Я летел на прошлой неделе,вообще ничего не спрашивали и не докапывались так сказать,прошли все четко,главное доки держите при себе)
-
И как сейчас дают бесплатно отель ?
20 Jan 2023, 19:11
213476/375035
about a minute ago