UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Panda express на east hills сейчас ищет сотрудников . Менеджер ресторана проводит сразу интервью, кому интересно приносите резюме . Шансы большие что наймут быстро
-
Нет конечно Есть подушка маленькая с флагом
-
🚙 Здається в оренду стильний та комфортрий автомобіль Honda Pilot 2024 в Калгарі! 🌟 Ідеальний для сімейних подорожей: 8 місць, повний привід, Bluetooth, Apple Car Play та багато іншого. 💵 Всього за $90/день, також працює знижка при довгостроковій оренді. 🌈 Оренда здійснюється через додаток, на час оренди у вас є страховка, не потрібно ні про що хвилюватися! 👨✈️ Якщо у Вас немає водійського посвідчення чи бажання керувати авто я можу бути вашим водієм на час поїздки, якщо я вільний (за додаткову плату). ✨ З кожної поїздки на цьому автомобілі частина коштів буде перерахована до благодійної організації "Hope and Homes for Children", яка допомагає дітям та їхнім сім'ям, що постраждали від війни в Україні.✨ 🤝 Для деталей та бронювання звертайтеся: 📞 +14039900298 (Telegram). 📞 +380635470987 (Whats App, Viber)
-
1bed апартаменты в аренду по адресу 122 12 Avenue NW Calgary, AB. Район NW. Цена $1400. Депозит 499$. Страховка 18$.Контракт 12 месяцев. Контакт для связи @calgary_north
-
Йдете на сайт NOC і в пошуку вбиваєте свій job title, або якісь ключові слова, що стосуються вашої посади. Вам видасть кілька варіантів noc, уважно читаєте опис і duties і обираєте той, що підходить найбільше.
-
Але в них також багато інших шкіряних виробів, і мабуть можна замовити будь що
-
Пошукайте на Etsy продавця GrandiUa. Купував там шкіряний чохол для ноутбука з гравіруванням. Дуже подобається якість роботи та шкіри.
-
З 1 січня здаєтся 1 BedRoom квартира в DownTown 1055 11 Street SW 42 поверх (панорамні вікна з видом на гори) Квартира всім обладнана: Кухонна плита з духовкою, мікрохвильовка, посудомийка, холодильник, пральна машина та сушка. Вода та опалення включені в орендну плату . В будинку є: Fitnes, Yoga Room, librery, Social Room, BBQ aria, Pet aria, underground parking (+175$)
-
Доброго дня. На будівництво у Кенмор і у Калгарі потрібні люди. Сам тут працюю вже 3 місяці все подобається. По всім питанням пишіть , або телефонуйте Алексу +1 (431) 777-7891 розмовляє російською.
-
Але хто хоче жити з таким видом- того вартує😅 Це не общага з тарганами все ж таки і видно, за що платиш такі кошти
-
🚙 Здається в оренду стильний та комфортрий автомобіль Honda Pilot 2024 в Калгарі! 🌟 Ідеальний для сімейних подорожей: 8 місць, повний привід, Bluetooth, Apple Car Play та багато іншого. 💵 Всього за $90/день, також працює знижка при довгостроковій оренді. 🌈 Оренда здійснюється через додаток, на час оренди у вас є страховка, не потрібно ні про що хвилюватися! 👨✈️ Якщо у Вас немає водійського посвідчення чи бажання керувати авто я можу бути вашим водієм на час поїздки, якщо я вільний (за додаткову плату). ✨ З кожної поїздки на цьому автомобілі частина коштів буде перерахована до благодійної організації "Hope and Homes for Children", яка допомагає дітям та їхнім сім'ям, що постраждали від війни в Україні.✨ 🤝 Для деталей та бронювання звертайтеся: 📞 +14039900298 (Telegram). 📞 +380635470987 (Whats App, Viber)