UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Посмотреть на эту красоту под другим углом
-
Кто хочет ебануть дорогу и погулять по городу ?
-
Гачи мучи
-
Есть миграционный адвокат или кто консультант руки по поводу PR?
-
Ты бы не ругался :-/
-
Free самовивіз з SW
-
Я просто не знал что это плохое слово, вроде нечего плохого не вижу
-
Кто хочет попить "чая" и прогуляться по городу
-
Я просто написал не правильно предложение
-
Можно
-
Добрый день, хочу спросить совета вашего. Есть тут люди, кто устраивался на работу через агенство? Я когда в Дании жил, работал на человека, который постоянно искал мне новую работу. Вот интересно, есть тут такие же организации. Если у кого-то есть опыт, прошу, поделитесь, пожалуйста информацией.
-
Доброго дня всім, щойно від аптеки де видають по бенефітам безкоштовно вітаміни та жарознижуюче. На 101-3223 5 Awe NE, власник просив передати інформацію. У них можна отримувати раз на 30 днів вітаміни та жарознижуюче для дітей та лише жарознижуюче (тайленол, адвіл) дорослим, хоч вперше видають дорослим одноразово вітаміни також. Хто вказує свою адресу їм, вони роблять безкоштовну доставку до вас додому, для цього потрібно через 30 днів зателефонувати їм та нагадати про себе, що хочете отримати додому. Особливо просив для тих хто підисався на цю послугу, якщо ви змінюєте адресу, переїжджаєте- зателефонувати і повідомити про зміну адреси, так як вони багато вже випадків мають, що даремно їдуть, везуть пакунки і повертаються потім назад в аптеку.
-
Доброго дня, цікавить чи хтось пробував перераховувати гроші через додаток Моно з TD, чи підтримує ? У мене не працює? Дякую