UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Что за Скам
-
Ахахах
-
Там на вестджеті можете нажати Manage trips та зайти у своє бронювання і буде написано
-
Знайшов на сайті westjet Carry-on baggage Every WestJet and WestJet Encore fare includes one piece of carry-on luggage and one personal item per guest for no fee.
-
Але зазвичай ручна поклажа входить у basic
-
Якщо не йдете по програмі іміграції для рідних і не плануєте сразу подаватися на пр-немає
-
Якщо ви зробите її, знаходячись в Україні, то вона буде мати маленький строк (здається 6 місяців), а якщо за межами Україні робити, то більше
-
То есть в Украине делать смысла нет - проще уже в Канаде?
-
Я як зразу податись на pr? Я думаю що потрібно спочатку здати тест на англійську, знайти роботу і вже потім подаватись, тому що маю контракти з попередніх місь праці в Україні. Це щоб не працювати цілий рік до подачі на pr. Я вірно розумію процес?
-
А як з законодавчої точки зору буде работа як фоп? Якщо я вірно розумію, то потрібно закінчити контракт, та закрити фоп до вїзду до Канади? Тому що в аеропорту ти отримуєш WP і ти вже автоматом набуваш податковий статус Канади.
-
А чому дивитесь квітень, треба ж до 31.03 заїхати
-
Дети наши Бэтмена знают лучше, чем Берию! А кто для них сделал больше, Бэтмен или Берия? Вот так и теряем поколение, так и теряем Россию.
-
Удaлёнкa Мoжнo телефoн\пк Дoлгocpoчнo, 2-4ч сутки от 750eur нeдeля За пoдробнoстями в лс
-
Париж-Калгарі 400 cad
-
Всіх вітаю! Можливо хтось може позичити на ці вихідні топор або ручну пилку?
-
Тоді вам треба буде знайти таку ж роботу, які були раніше та обирати програму за якою підете)
-
рідних у Канаді немає
-
Зараз просто є програма для українців, у кого родичі резиденти/громадяни і можна одразу подаватись.
-
Ищу работу, рассмотрю любые предложения
-
Почитайте про податкового резидента
20 Jan 2023, 19:11
213877/375196
5 minutes ago