UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт!☀️Відгукніться в приват, люди, які вже в Калгарі брали з притулку тварину. Дякую💜
-
Кто сказал?
-
Привіт Шукаю підробіток з 23 грудня по 01 січня (на основній роботі вихідні різдвяні) Англійська B1 Водійське посвідчення 5 Вдалого всім дня
-
Продавці вам скажуть «так», але насправді це зараз пішли акції для нетерплячих. Боксін дей будуть на боксін дей. Якщо дивились, як йшло на блек фрайдей - покращувались майже кожен день і оптимальна ціна була саме у пʼятницю. Продавці скажуть вам, беріть щас і ми вам заматчим ціну, якщо буде нижче, але знову ж таки, на прикладі блек фрайдей бачимо, що це не завжди працювало. Висновок - чекайте
-
Не можу погодитись. Ми робили Прайсін Матч і все працювало.
-
Продам патіо сет - стіл, 4 складні стільці і зонт. Стан ідеальний. 50$, самовивіз Dalhousie
-
Ключевое слово общих
-
Заплатите чиканой манетой
-
Ищу работу в Калгари на заводах, предприятиях, строительство. В Украине у меня было уникальная профессия ( стекловар). Варка оптического стекла для разных сфер деятельности ( интернет, микроскопы, триплексы и многое другое) В Европе выполнял такие работы : - прокладка интернет кабеля - строительство - вулканизация - цинкования металла - сбор бетонно металлических изделий ( потолочных перегородок) - сборка мебели. - есть канадский опыт работы и рекомендации с прошлой работы (производство пластиковых деталей ) Быстро всему обучаюсь... Буду рад любой помощи и информации Проживаю в районе Martindale...
-
Нужна временная работа или подработка Стройка,мувинг,есть права 5 класс
-
Ищу работу фул тайм
-
телефони анлокінг?
-
Добрий день. Загубив сумку в районі Downtown в ній паспорти і гроші і нікуди не можу поїхати.Будь-ласка якщо знайшли сумку або паспорт подзвоніть за цим номером(587 966 9653) дуже важливо
-
Початок мувінг розпродажу. Продаємо речі в зв’язку з переїздом. Все дуже в гарному стані. В користуванні +- рік. Якщо щось зацікавило - пишіть, за детальнішою інформацією. Мольберт з майже новим рулоном паперу. Комоди дерев’яні, дуже важкі і якісні, 2 однакових, ціна за штуку. Дитяче ліжко - ціна вже з матрацом