UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Благодарю.
-
А ще ознака дорослої людини, яка планує жити в північній Америці це розраховувати на себе, а лбди чомусь розраховують що прям з аеропорту закружать і все дадуть. Я так розумію тому, що в деяких країнах Європи достатньо приїхати і сказати ось я, ось моі руки де починати. Тут зовсім по-іншому. Не гірше, не ліпше, просто по-іншому. Тут діти з 7-8 класу готуються до роботи-пишуть резюме, вчаться користуватися сайтами пошуку, мають можливість отримувати професійні навички. Дуже складно конкурувати з «еврі ворк кен ду».
-
Це не пасс. Це клубна карта, яка дає знижки та різні фічі, безкоштовні дні і тому подібне. Потрібно читати умови.
-
Ну в не забуваємо про tax😉
-
Пас на рік коштує зараз більше 1700$, якщо не ромиляюся
-
Взагалі я вчора прикинув, якщо ви плануєте 2 рази в тиждень їздити, то варіант з клубною картою сенсовий! 10разів які ви відвідаєте: 3 буде за 100$(вартість цієї картки) інші 7 зі знижкою(думаю десь 20%) а це десь 130-140$. І того трохи більше 1000$ вам обійдеться.
-
Такі картки за 100$ є у кожного курорту. Наприклад, в sunshine - також 100$, по ньому ви 1,4,7й рази отримаєте білет безкоштовно, 2,3,5,6 зі знижкою(не знаю з якою, не вчитувався, і можливо і на 8+ буде те саме, також не вчитувався)
-
А коли буде йти сніг, а він періодично буде, то після нього і фрірайд там можливий(але в першу годину-дві після відкриття підйомника). Це кому цікаво.
-
Я вчора вже був перший раз. Відкриті більше половини трас. 3 підйомники працюють. Основні траси відкриті. Я задоволений за таку ціну.
-
Тим більше, що в сильні вихідні та high season я особисто і не хочу туди їхати, купу буде народу
-
Я купив пасс в пресейл сезоні за 440$ з tax. За це отримав безліміт з обмеженнями. Обмеження: це дні високого сезону(Christmas та ще якісь там), та також вибіркові вихідні(наприклад, якась субота, якась неділя, чи якість повні вихідні) при цьому в інші вихідні, на які немає обмежень, ти можеш приїжджати. Виходить, що треба підлаштовуватися під нього, але він дешевий і це можливо(якщо звичайно ви не плануєте кататися кожне тиждень у вихідні).
-
С языка сорвал мои слова буквально
-
Ищу работу на стройке, мувинге
-
А чому з центра міста? В Парижі з центра?
-
Warsaw-Rome-Kalgary