UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я теж маю,пару питань. Перше питання, як перша робота в калгари без англійської мови, як вариант. А друге питання, чи важко влаштуватись?
-
Нет.
-
Я своїм ходом добирався з BVA в CDG аеропорт. Зайняло 3 години. Спочатку автобус з BVA до міста, потім знайти правильну гілку метро і доїхати до центру. Потім вже від центру сісти той, що їде в CDG потяг
-
Привіт 🙋🏻♀️ хто може допомогти розібратися з податками/порекомендувати спеціаліста, або поділитися ресурсами, де можна все почитати. За два тижні заплатила 30% податку від зарплати, якщо й за наступні 2 тижні стягнуть 30% щось дуже багато виходить, хоч в колег менший відсоток. Хочу зайнятися тим питанням, бо ще якщо з іншої роботи такий податок, то це щось взагалі… тільки другий місяць тут, не зовсім був час розібратися в податковій системі. Буду вдячна за будь яку інформацію😉
-
Thanks
-
Да ради бога, если тебе так легче, пусть будет евро.
-
это и есть евро
-
в вингспен нет почти интеракции между игроками и несколько способов набрать очки (если я правильно пом)
-
А как ты хотел?
-
аргумент...
-
Нет, не чистое евро, слава богу Евро это Марс или Брасс
-
wingspan не евро?) самое обычное
-
З кінця березня, шукаю житло,для одного хлопця,без шкидливих звичок,на підселення. Thanks.
-
Мне не нравится 🤷