UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Підкажіть , будь ласка, оформлюю страхування житла і потрібно ввести номер кредитної карти. Чи можу я вказати дебетову карту? Чи тут усе до кредитної карти підвʼязують ? Дякую
-
якщо би зразу написали би, хтось зразу і відповів би. І собі допомогли, і іншим.
-
У нас тут спор возник, где ближайшее Сильпо, в Чопе или Ужгороде
-
Якщо ви будете вказувати, що ви мали нерухомість за останні 4 роки і жили в ній, то ви не будете eligible відкрити FHSA. У вас може бути така ситуація, наприклад, ви мали дім, але не мали можливість у ньому жити, бо він був на окупованій території. Тоді ви маєте право відкривати FHSA. CRA говорить: In the four year period (the four years prior to a home purchase), you did not occupy a home that you , or one that your current spouse or common-law partner owned. Ключеві слова - you did not occupy. Тобто не жили в власному дому. Ви могли орендувати житло в Україні.
-
У нас тут спор возник, где ближайшее Сильпо, в Чопе или Ужгороде
-
Продам матрац king size із spring box Захисна простиня є і на матраці, і на спрінг боксах. З комплектом подушок та ковдри. В квартирі тварин не було Продаю через переїзд. Забирати 20-21 грудня, самовивіз з Downtown. Деталі в особисті 100$ #матрац #матрас
-
Так
-
Всім доброго дня! Є можливість підробити! Потрібно приглянути за дітьми три хлопчики 5,7,11 років на термін два тижні під час канікул, батьки працюють. За всіма запитаннями звертатись за телефоном 4039037270
-
Добрый день. Я планирую переехать с Ванкувера в Манитобу. Дадут ли мне бесплатное жильё(один человек)?
-
Там будет где Нетфликсу разгуляться, негр есть, бисексуалы тоже
-
Фансервиса поднесут в апреле)