UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Думаєте під метро продавати?🤔
-
Не переживайте. На этом телефоне можно использовать любого оператора. Но вы не можете разорвать контракт телуса, под которым вы покупали телефон, без штрафных санкций.
-
Продам диван в хорошем состоянии Цена: 80$
-
Нафіга мені оцінка народу?
-
Запитай краще в авточаті. Авто Калгарі. Чи якось так
-
Чому це? Чим поганий бізнес?
-
Штрафу нема, але згорить знижка за майбутні періоди по телефону, відповідно треба оплатити місячний платіж за телефон без знижки * кількість місяців, що лишилось по контракту
-
@Vitall_ik
-
Доброго вечора усім. Таке питання маю але не знаю де його задати 😅 Десь є наші перукарі в Калгарі, хто знає? Хотів би вже постригтися нормально а то виглядаю як чіпушила якась 😂
-
🎅 НОВОРІЧНА GULBA 31.12 2024 вже ось-ось! 😱 Ми впевнені, що наступний рік українці в Калгарі повинні зустріти разом та загадати одночасно бажання, яке у всіх нас співпадає 🇺🇦 🗓️ 31.12 ⏰ з 21:30 до 2:30 Rose luxury lounge 📍 628 8 Ave SW B, Calgary, AB T2P 1G4, Canada 💃🏻 Дрес-код - святковий або у стилі Hollywood Вхід коштуватиме: 💲 50$ - до 15.12 💲 60$ - 16.12-30.12 включно 💲 75$ - 31.12 і на вході *ціни вказані без GST У вартість ВЖЕ ВКЛЮЧЕНІ 1 шампанське і безліміт на фуршет (українські аутентичні страви) 🔥 🥳 Що вас чекає? -Професійна ведуча -Найкращі українські діджеї Sakaev та Choki -Жива музика -Новорічна програма А ЩЕЕЕЕ Розіграш ваучеру від YanTours Canada на 300 CAD при поїздці від двох людей!!! 🤩 І інші приємні призи 🤝 Щоб придбати квитки пишіть нам @gulba_tickets 💌 Також придбати квиток можна буде при вході готівкою/терміналом або за посиланням: 🔗 www.eventbrite.ca/e/ukrainian-hollywood-new-years-party-tickets-771817014467?aff=oddtdtcreator Хто буде з нами вриватись в 2024?😉 P. S. Нагадуємо, що велику частина прибутку йде на донат у підтримку України. За півроку проекту передано вже 309 390 грн на 4.12 (звіти у хайлайтс). Тож проведіть час приємно і з користю🤝
-
Не треба буде хоть поправляти її
-
Люблю коротку зачіску 😅
-
А так на канадійця пічнеш сходити, навіщо воно тобі?
-
Дякую велике
-
Посоветуйте пожалуйста хороший павербанк для айфона
-
Машинка в мене є
-
Так это, машинка 25 баксов и зеркало....
-
Потім і за ними треба буде доглядати....
-
Тоді вуса ще треба ростити
-
Не в центре, дальше, ближе к вестбрук
20 Jan 2023, 19:11
216035/371624
4 minutes ago