UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та ні, лікарня просто.
-
🌟 Beauty простір для вас та вашого бізнесу! 🌟 🏢 Відкрився чудовий Beauty простір в серці Калгарі, Downtown У нас ви знайдете: ✨ Ліцензовані приміщення з усіма зручностями. 🏡 Просторий та затишний інтер'єр. ⏰ Гнучкий графік бронювання (погодинно, поденно, помісячно та інші варіанти). 🚗 Зручна локація та легкий доступ (парковки поряд та c-train 2 хв) 🪑 Зона очікування для вашого комфорту та зручності клієнтів. 💳 Різні варіанти оплати. 🤩 Разом з нами ви зможете надавати найкращі послуги та зробити своїх клієнтів щасливими! 💅💄 Пишіть в особисте @Voznaolga, щоб дізнатися більше або телефонуйте +15873917900 777 8 Ave SW, Calgary, AB T2P 3R5
-
Что-то на сложном уже
-
Звичайно, і такі калькулятори є. Але сенс математики в іншому
-
Хотя выросла в Днепре, не на самом лучшем районе. Иногда видела на улицах шприцы валялись , но то потому что тюрьма рядом была я думаю
-
Порахуй мені швидкість кулі при вологості 71% та відстані 1300м)
-
Мне дальше не интересно
-
Хотя я тоже учился не в общеобразовательной
-
Математика - це не тільки арифметика)
-
Я не знаю математику, есть калькулятор в телефоне🤷
-
Може і там, я хз. Але двір в нас доволі норм був
-
Я не вчився в загальноосвітній школі, тож хіба можу стверджувати, що математику не знають лише дегенерати та відсталі?)
-
Так ты молодая ещё
-
Главное, шо не в тюрячку
-
Так а твоє оточення - це не загальний показник)
-
Ми на Нивках з сусідніми вулицями гасились. Ще в 90х. А потім хтось сів, когось вбили. Та і я переїхав крч)
-
10 лет назад мне было тоже 16 , и никто в моём окружении не нюхал
-
А ти інженер-конструктор?)
-
Тебе только 26!!!
-
Мне ещё как-то не пригодились синусы и косинусы
20 Jan 2023, 19:11
216382/373488
less than a minute ago