UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Цаплиенко нормальный журналист вообще-то
-
Вітання всім! Можливо хтось робив вже собі довідку про несудимість з Туреччини? Поділіться досвідом,будь ласка(цікавить процес). Дякую!
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста регулярно вижу сообщения как люди в чате ищут работу на заводы, стройку и тд. Понимаю что по приезду найти квалифицированную работу сложно и требует времени. Но действительно так трудно найти survival job в первое время если есть английский или можно найти? Сам собираюсь скоро ехать поэтому интересуюсь, заранее благодарю за ответ.
-
От недели и до бесконечности. Все слишком индивидуально.
-
Здається 4 бедрум будинок + 2,5 ванни ( 2 ванни 3 туалети) адрес 4803 4 st NW з першого січня. Контракт на рік. 2650 + комуналка 65%. Є гараж на 2 машини + дворик для барбекю. Здають новоприбулим потрібно лише мати роботу. Депозит 2650. За всіма питаннями пишіть @anna_hair_calgary
-
Девчоночки! Кто в Калгари ходил в SPA салоны или подобное что то, посоветуйте пожалуйста, хочу релакс☀️
-
Девчоночки! Кто в Калгари ходил в SPA салоны или подобное что то, посоветуйте пожалуйста, хочу релакс☀️
-
Как это связано с Цаплиенко?🤷
-
Доброго дня, можливо хтось знає якось україномовних або російськомовних сімейних лікарів, або англомовних сімейних лікарів які наберають пацієнтів нових? Бо я ходила в одну клініку де мені програма показала що там набирають, мені там сказали приходити через пів року. Пішла в іншу клініку, там мені сказали що якщо ви не говорите англійською то ми не можемо вас тут зареєструвати
-
-
Привіти! Мене звати Наталія, прилітаю 4березня в Калгарі з двома синами (15,20років). Дуже потрібно житло! Буду вдячна за допомогу!
-
Ок. Мне все равно на твое мнение:-)
-
Хоро́ш!