UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
50 cad Нова.
-
Я бы среди следующей недели собрался на самом деле, мы не работаем:-)
-
Можу допомогти оформити сім картку з мобільним інтернетом. Для оформлення достатньо українського закордонного паспорта і Воркперміт.
-
Продам демісезонне жіноче водовідштовхувальне взуття. Розмір – 39. Вартість – 20 CAD.
-
У зв'язку з переїздом звільняється моя квартира. Шукаю особу, або пару для перепідписання договору оренди з 1 лютого 2024. Договір до 30 вересня 2024 року з можливістю продовження. Біля стації C-train Southland, адреса 9600 Southland Circle SW 1 кімната, 1 ванна, немебльована. Пралка/сушилка у квартирі, спортзал для мешканців будинку. За додаткову плату доступний підземний паркінг та проживання з тваринами. $1800/місяць (опалення та вода включені в ціну)
-
Скажите пожалуйста, купили в приложении билеты на самолет, на почту пришло подтверждение, в приложении нету нечего, компания ( LOT )
-
Так само має працювати. У мене водафон, але можете просто глянути в лайфі список країн, що включені в їх роумінг. На 99%, що канада там теж є
-
Доброго дня Моя сестра та її чоловік шукають роботу Можливо ви маєте, або знаєте де беруть на роботу? Сестра може працювати прибиральницею ( має великий досвід роботи в цьому). Чоловік різноробочий. Дякую за відповідь
-
Так справа не просто в роумінгу, а в безкоштовному роумінгу. Якщо чули, то оператори в Європі домовилися з українськими операторами щоб не чарджити за роумінг. Тобто якщо у вас в Україні 30 безкоштовних гіг Інета, стільки ж і в Європі. Супер зручно. Є якась така домовленість між операторами Канади та України?
-
Віддам речі ( одяг, взуття, посуд) на дівчинку від народження до розміру 74