UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
З приватними все добре) дорогобагато. Якщо не розмовляють ідуть в звичайні класи, є додаткові уроки англійської і підтримка вчителів, які користуються перекладачами, діти які згають мову допомогають. Міц молодший пішов в перший клас без знань англ майже. Зараз в другому чудово вже спілкується
-
Судячи по цінику- китайський, Т/ Т.
-
Можна перевипустити у оператора в Канаді, якщо телефон втрачений Або перенести якщо є, щоправда, мені українську так і не вдалось е-сім перенести, сказали зробити фізичну і заново е-сім🤦🏻♀️
-
Не маю такої інформації.
-
А можете написати в якому?бо я сьогодні всі обʼїздила і не знайшла
-
Продам 2 вазони! Будуть великі, такі як на 3 фото. По 2 саджанця в кожному, що дозволить пізніше їх розсадити й мати 2 вазони. Ціна символічна- за землю та горщик ! 15$ кожний
-
Так, це T&T Тільки вийшла звідти. Щучки і коропи лежать на вітрині.Була на NE. Взяла щучку на фаршировку, по свіжості нормальна
-
Європейський, п’ять з копійками!
-
Я перенесла. Але довелось зв'язуватись з ними через чат.
-
Робила, не допомогло, це Київстар
-
hylife .com/ Мʼясний комбінат Hylife, Місто Neepawa Mанітоба. Набирає робітників, сказали що проблема з набором персоналу. Робота на заводі важка, але плюс того що через них можна отримати ПР. Контактні дані на сайті. Але уважно це МАНІТОБА, і бо зна де.