UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А яка ціна приватної школи?
-
100%
-
Гугліть tax clinic
-
Така справа, шо люди гинуть, втомлюються, їх треба міняти. І це зовсім не смішно
-
Привіт, хто летить з України в Калгарі/Едмонтон до кінця грудня? Потрібно передати посилку (ліки). Дуже терміново треба . 100$ за допомогу 🙏🏻
-
ну может можно кому-то дать на лапу чтоб помог избежать этой оплаты 🤷🏻
-
Добрый вечер, возможно кто то пересылал вещи из Польши ? Подскажите как граммотно сделать, летят родители, хотели бы взять много вещей, думаем о том как бы переслать в Канаду.
-
Доброго вечора 👋 Шукаємо першу роботу з чоловіком. Розглядаємо усi варiанти (і фул тайм, парт тайм, вихiдні, підробіток) Чоловiк володіє англ, я трiшки Дайте знати, будь ласка, якщо є якiсь варiанти ✨
-
В відповідній темі є бухгалтер Елла
-
Ну ось таке траплялося. Я якщо чесно навіть не думала ніколи про приватну.
-
Мені казали, що на чорну п'ятницю безкоштовне підключення було, коли його замовляв тоді. Але потім побачив, що все ж зняли 60 дол Через місяць на наступному рахунку ці кошти повернули
-
Це ціна від чого залежить від-до, і може е якісь супсидії?
-
Звичайною почта польська чи як там
-
Ну я тоже об этом думал, ну может есть кто пользовался, мне интресны ньансы, послевкус под дверь ждать или на отделении , что можно что нет
-
По-любому скажут «все ок будет, через электронку депозите, деньги сразу придут, все четко» Расчет на полное незнание как работают чеки
-
я користувалась, три коробки відправляли. йшло три місяці десь, одну коробку прийшлось їхати в шоперс забирати, а дві інші під двері привезли. всередині все в гарному стані
-
Ибо не просто фейк чек а еще и чужое имя от cra
-
И того покупателю срок грозит в худшем случае
-
За фейк чек + не свое имя
-
Значит через пару дней банк вернет ай ай ай
20 Jan 2023, 19:11
217333/374877
3 minutes ago