UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У меня сердце кровью обливается, когда вспоминаю, сколько моих книг осталось в родном городе 🥲 Я их постоянно покупала в книжном клубе с 12-ти лет, все в твердой обложке и некоторые даже прочитать не успела Сокровище, которое никогда не заберу, по всей видимости 🫠
-
Можно
-
youtu.be/gI4MauGe-fo?si=sanSMCUAnif1fXYk
-
І бувають тільки паперові
-
Всім привіт! Мене звати Дмитро, працюю в барбершопі MacLeod Trail Barbers, запрошую всіх на стрижку:) Освіжіть свій стиль перед Різдвом та Новим роком. Запис через дірект тут, в інстаграм за таким самим ніком, або через сайт: macleodtrailbarbers.ca Знаходимося за адресою: 4821 Macleod trail SW T2G 0A7 See you 🤝🏻
-
Не хвилюйтесь, тут в кожній школі відсотків 20 дітей з новоприбулих сімей: українці, філіпінці, китайці. Є багато діток, що не говорять англійською, для них є спеціальна система алаптації, як вже написали вище. Вони тут не "білі ворони", країна дуже дружня до мігрантів.
-
Рік тому найзручніше було знімати в банкоматах td. Десь тис чи дві доларів дозволяв зняти за транзакцію. Зараз не знаю, чи змінилось щось.
-
Народ поділіться своїм досвідом пошуку роботи в Канаді(розсилка резюме не надто допомагає)😁
-