UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Против нариков использовать норм тема
-
Скажіть, будь ласка, якщо я вказала що планую приїхати в саскатун але плани змінилися на калгарі, чи можу я якось змінити місто? Віза в мене вже є. У аеропорті, як я чула, можуть поставити ворк перміт як в аплікації вказано, та навіть не спитають чи може я хочу замінити місто.
-
Desk MICKE IKEA/ Cabinet with compartments EKET IKEA 100 $
-
Да но если это не в видном месте
-
Бачу дякую)
-
На 4 повідомлення вищє
-
Нет
-
Если будете подниматься на Рандл , то у вас большая вероятность встретить "рысь" может если повезёт то мишаню, но обычно со стороны банфа Мишаня
-
Де цей європейський, ми два тижні як в Канаді)
-
Ось такий Суперстор і там же був у великій банці по 454 гр.
-
Усім привіт Перездаємо свою 1 bedroom + Den квартиру з 1 січня Контракт ще до жовтня 2024 року Вартість 2000$, у вартість входить вода, опалення та підземний паркінг. Є так само storage куди можна скласти речі. Оплата за перший місяць, останній місяць і депозит. Будинок новий, є лаунж зона, спортзал, зона барбекю. Поруч парк, 1 хвилина до SuperStore, 2 хвилини від станції c-train станція CityHall. Поряд центральна бібліотека. У квартирі є нове ліжко з матрасом, диван, барні стільці та вулична мебель (додаткова вартість) Пишіть в особисті повідомлення або дзвоніть 3682993078
-
Сразу цену
-
Шерстіть сайти поки Бо зараз затишшя на зиму, в тих в кого є робота, самі підшукують, бо все йде на спад Хіба внутрішні роботи, в когось є щось