UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хтось буде найближчим часом летіти в Канаду з України ? Січень бажано. Напишіть будь ласка в приватні.
-
а в загалі то скажу так: з автівкою інше життя в Канаді, одразу зникають ці зомбаки
-
Продам двосторонній матрац queen size. Неподалік від метро херітач 100 доларів. Самовивіз.
-
Скористайтесь пошуком в чаті. Це питання звучить по декілька разів на день. Ніхто вже не хоче відписувати. Також багато вже інфи на інших соцпросторах
-
он замерз ещё в октябре, ты че дядя 😳
-
Та откуда я знаю, может там слишком тепло. Минневанка знаю не замерзшая была вроде
-
вот за минуту накидал вариант в Канкун 7дней за двоих 1385$ представляешь уровень развода? 4500$ за двоих это пиз….😂
-
Интересные задачи, карьерный рост :D
-
Имeeм пⲟⲧⲣeбнⲟcⲧь удaлeнных cпeциaлиcⲧⲟв. Гибⲕий гⲣaфиⲕ, инⲧeⲣecныe зaдaчи, вⲟзмⲟжнⲟcⲧь ⲕaⲣьeⲣнⲟгⲟ ⲣⲟcⲧa. Пⲣиcⲟeдиняйⲧecь для зaⲣaбⲟⲧⲕa 150 usd /дeнь.
-
я всегда пользуюсь букингком
-
Там залежить від готелю ол інклюзів та інше. Ми навмисно вибрали саме той, а не дешнвше, також туди входить переліт, страховка і трансфер. Ол інклюзів дуже хороший кілька ресторанів і алкоголь відомих марок, а не як в Єгипті.
-
Где Вы жильё смотрели ?
-
так а что ты поплавать хотел чтоль?
-
Добре дякую вроді би можна якщо не міняти airport
-
Ну у кожного свої вимоги. І до речі то ми ще взяли найдешевший період, зараз там ціни значно вищі.
-
это понятно, можно и за 20000$ отель взять, только зачем 🤷🏻
-
Але то не ол інклюзів
-
Я просто живу в даунтауні, 15 хв пішки до роботи, але працюю більше з дому, бов коледж курси теж 7 ха пішки. Тому авто беру в комунавто, раз на тиждень на закупи.
-
Туда-назад?
-
только горящий тур ещё можно взять, он идет по цене себестоимости
20 Jan 2023, 19:11
218023/375824
8 minutes ago